Jak mám vyrobit blikající reklamu ze zářivkových těles?

<< < (2/5) > >>

František Šohajda:
Citace

Chtěl bych reklamu zapojit prodlužovákem do zásuvky,

;D ;D ;D ;D ;D
Asi se chystáte na ISO ! ;D ;D ;D

Takových majitelů firem znám! Chytří jak orloj, základní věci jim unikají pod rukami ! :'(

Elektrika není pekařství! To si alespoň uvědomte!

Jiří Schwarz:
Strýček Gůgl mi na heslo "výroba reklamního osvětlení" dal několik zajímavých tipů na profesionály, kteří s tím mají zkušenosti.
Především pokud to bude venku, tak bych to nedoporučoval přes zásuvku, spíše bych preferoval pevné připojení, asi by nebylo špatné použít i možnost přepínání mezi ručním a automatickým spínáním.

I když vím o místě, kde "výrobce piva" pověsil na zeď reklamní panel a do místnosti zavedl CYKYnu.
Pak přišel "elektrikář  (box)",  dal na CYKYnu vidlici a vysvětlil obsluze, ať to při zapínání do zásuvky moc neohýbá...  (zle)

toho smajlíka pro box by to chtělo ještě jednoho, aby z něj bylo jasné, že by si ránu někdo zasloužil, aby se "probral"...

David Bohatec:
 (poklona)  
celkově musím souhlasit z ostatními.

Reklamy dělám 12 roků. Doma na koleně neuděláte design, protože nemáte zkušenosti a v reklamě jde především o image.
(mimochodem ceny tisku jsou staženy na min. ve srovnání z cenami 10 let zpět)

Pokud si chcete hrát je jistě také řešení, aby to bylo bezpečné.
Udělejte to z led pásů (zalitých) jsou flexibilnější než trubice. (zákoutí, křivky)

Uvnitř bude mít rozvaděč se zdrojem a ovládáním a bůh ví s čím vším do reklamy vám pude 12V Bezpečné napětí. Můžete blikat měnit barvy, programy přechodů....

Vy si budete hrát a v bezpečí a nebo NE?(kolegové) (dance)

Lukáš Rotrekl:
Pozor na to, většina napaječů  pro  LED sice produkuje malé napětí, ale ne bezpečné.Už jsem zažil za takovým to zdrojem na obou pólech 12V vývodu 230V proti zemi, a přitom vše fungovalo....

David Bohatec:
Citace: Lukáš Rotrekl  16.02.2014, 08:01

Pozor na to, většina napaječů  pro  LED sice produkuje malé napětí, ale ne bezpečné.Už jsem zažil za takovým to zdrojem na obou pólech 12V vývodu 230V proti zemi, a přitom vše fungovalo....

Souhlasím v životě je možné vše
a elektrika je součástí života. Taky mi to jeden pofidérní zdroj udělal. Tak tedy oddělovací tranformátor. SELF. Pak už to bude bezpečné?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana