Jak mám vyrobit blikající reklamu ze zářivkových těles?
Tomáš Krajczy:
Chtěl bych si vyrobit blikající reklamu na svůj podnik.
Reklama by měla být podsvícená, asi nejlépe led zářivkami, kvůli spotřebě.
Moje představa je, že v jedné části reklamy budou zářivky svítit permanentně a ve druhé budou blikat.
Nevím jaký budu potřebovat materiál na výrobu.
Chtěl bych reklamu zapojit prodlužovákem do zásuvky, takže nějaké trafo, tlumivky, startéry.
Prosím poraďte mi, budu vděčný za každou radu, která povede k dosažení touženého výsledku.)
Jozef BABJAK:
Venujte sa svojmu podniku, zarobte peniaze, a za ne nechajte reklamu zhotoviť profesionálom. Jednak aj oni potrebujú z niečoho žiť, jednak ak budete v base, lebo váš vytúžený výrobok niekoho zabije, nebudete svojmu podniku ani svojej rodine veľmi platný.
Ludvík Kubík:
Citace: Tomáš Krajczy 14.02.2014, 15:35
Chtěl bych reklamu zapojit prodlužovákem do zásuvky...
Naprosto souhlasím s předchozí odpovědí. Navíc tento váš záměr se mi vůbec nelíbí. V předchozím příspěvku jste dostal odpověď, která opravdu povede k dosažení touženého výsledku.
Pavel Horský:
Souhlasím s příspěvky kolegů.
Na internetu najdete spousty firem, které se soustředí vyloženě na výrobu reklamních panelů. Jistě vám rádi navrhnou nějaké cenově přijatelné řešení.
Zde není prostor pro kutilství a bastlení.
Martin H.:
Citace: Tomáš Krajczy 14.02.2014, 15:35
Nevím jaký budu potřebovat materiál na výrobu.
Chtěl bych reklamu zapojit prodlužovákem do zásuvky, takže nějaké trafo, tlumivky, startéry.
Prosím poraďte mi, budu vděčný za každou radu, která povede k dosažení touženého výsledku.)
A skúsim vás odhovoriť aj inak. Ak má vaša vlastná firma rásť, potrebujete úlohy delegovať. Nie ste predsa časový milionár, ktorý môže venovať problematike plno času len kvôli jednej blikajúcej reklame.
P.S. moje príspevky sú nudné :(, to strašenie basou a mŕtvolou bolo ako od Dobšinského
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana