Jak najít ve staré instalaci krabici pod omítkou?

<< < (7/7)

Jiří Schwarz:
To už jsem také viděl, ne v paneláku, ale v "cihlové bytovce".
Dávaly se na chodbě bakelitové krabice, které mírně vystupovaly z omítky a pak najednou v podobně koncipovaném objektu někomu asi vadil vzhled, spoje,... a obětoval nějaké ty metry "AYKY" navíc a natahla to pod rozvodnici.

Padlo tu několik zajímavých informací, ale přesto je třeba konstatovat, že kdyby tazatel mezi námi našel někoho, kdo to tam nemá daleko a udělal by si čas, bylo by to nejrychlejší, nejodbornější a nejbezpečnější řešení...

Lubos H:
 (poklona) . Mno cakam stale kym mi zdvihne telefon revizak :D, Druha vec viem ze od isticov priamo smerom dolu je dutina kam len prechadzaju kable (ziadne cokoladky ani svorkovnicu som ta nenasiel). Kable idu do podlahy musi byt este niekde obdobna dutina asi aj so svorkovnicou inac si to neviem vysvetlit. Mno uvidim kazdopadne urcite sa ohlasim ako pokracuje boj o prezitii :D

Lubos H:
Mno krabicka najdena bohuzial ale dalsia v poradi co napajala svetla, tu prvotnu sme nenasli po 5hodinach, zrejme je to niekde v podlahe a burat na chodbe pol dlazby 10 dni pred vianocami nepripada do uvahy, takze odpojeny privod potiahnuty novy do rozvodnej krabici v obyvacke. Najmenej bolestivejsie riesenie. Ak sa bude niekedy nieco robit s jadrom a pod tak to vidim na celkovu prerabku elektriky do medi nove istice atd atd. Ak by naahodou sa nasiel niekto kto mal podobny problem a nebodaj NASIEL tu krabicu ;] (ak existuje vobec) nech sa mi kludas ohlasi ;]

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana