Co způsobuje pískání v elektroinstalaci?

<< < (9/10) > >>

Lucie Haviarová:
Byl by tedy někdo věci znalý schopný přijet, prozkoumat všechny možné i nemožné příčiny a nejlépe rovnou problém vyřešit? Nemyslím tím elektrikáře, kteří se dostaví a  přeměří dvě zásuvky, protože jsem jim řekla, že by to mohlo být zásuvkama a pak řeknou, že neví? Místo, Praha.

Milan Hudec:
Citace: Lucie Haviarová  02.12.2013, 12:39

Byl by tedy někdo věci znalý schopný přijet, prozkoumat všechny možné i nemožné příčiny a nejlépe rovnou problém vyřešit? Nemyslím tím elektrikáře, kteří se dostaví a  přeměří dvě zásuvky, protože jsem jim řekla, že by to mohlo být zásuvkama a pak řeknou, že neví? Místo, Praha.

Pokud zrovna nehledáte podnájemníka, tak to vidím jako potíž, kolikrát se takové věci projeví těsně před a po příjezdu/odjezdu montéra, a během jeho pobytu na místě nikoli :)

Rozmahel Vladimír:
Fundovaný pražák je tady např. Milan Karvánek.
http://elektra.czweb.org/
Ještě mě napadlo, jak je starý ten soused? Nechodí často pískat do mušle?  :)

Roman Šafránek:
Poslední dobou jsem se setkal s dvěma případy "záhadného hluku". V prvním případě se jednalo o IT zařízení s vadným (hlučným) větrákem, rozvaděč byl namontovaný na nosné zdi na půdě RD a zvuk se šířil touto zdí do celého domu.
V druhém případě v kancelářské budově si jednotliví "obyvatelé" kanceláří mysleli, že jde hluk od nějakého zařízení z jiného patra, více se to řešilo až ve chvíli kdy se v jednom kanclu třásla skříň. Nakonec se pravděpodobně jednalo o nějaký problém v topném okruhu, skříň byla opřená o trubku a tak se do ní vibrace přenášely.

Václav Třetí:
Citace: Milan Hudec  02.12.2013, 16:37

... kolikrát se takové věci projeví těsně před a po příjezdu/odjezdu montéra, a během jeho pobytu na místě nikoli

Já tomu říkám strach z opraváře a znám to velice dobře. Funguje to spolehlivě u všech závad, které se neprojevují trvale.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana