Jak néjlepe zapusit zásuvky do zdi?

<< < (4/4)

Ludvík Kubík:
Citace: Vít Rotrekl  27.11.2013, 23:32

Tomuto nerozumím. Tazatel očividně nechce vidět šňůry k televizi, DVD atp.,  a proto je posune bokem aby byly vidět ještě více? Proč by se nutně musely šňůry přiskřípnout? Do nábytku se dá vyvrtat díra a dát nějakou průchodkovou zátku... Na kancelářských stolech běžné.... Proč by ty zásuvky musely být přístupné? V kuchyni k vestavným spotřebičům máte taky zásuvky vytažené na kuch. linku aby ty šňůry pěkně zavazely?

Tak teď jste mi to nandal, no nicméně stále trvám na svém. S vestavěnými spotřebiči v kuchyňských linkách problém nemám, ale o nich jsem nehovořil. Problém mám se zásuvkami, které jsou instalovány právě ve skříňkách, které slouží zároveň jako úložný prostor např. pro knihy, časopisy, učebnice, ale i jiné věci, se kterými se manipuluje a snadno dojde k povytažení zástrčky, nebo mechanickému namáhání spoje atd. Příklad dřevěný regál v prodejně obuvi, v něm zabudovaná zásuvka, zarovnaná krabicemi s obuví, v ní napojen prodlužovací přívod pro PC. PC stále fungoval (občas se sice kousnul),  přestože s krytu zásuvky zůstala (díky teplu) asi tak jedna třetina (v momentě, kdy jsem to objevil). V dalším případě, v místě, kde byla umístěna zásuvka, a kam bylo dosti obtížné se dostat pouhou rukou, jsem prostě do vnitřku zásuvky projel prstem (a to s pocitem velice intenzívního tepelného vjemu). Tohle byly relativně nové instalace v mědi a to vůbec nezmiňuji zásuvky v panelácích v hliníku. Nemám rád nepřístupné zásuvky, nejsou kontrolovateln é (byť by to byl pouze charakteristic ký zvuk nedokonalého spoje). Pouze jsem v dotazu doporučoval, ale třeba i umístit zásuvky nad skříňku, což se mi zdá jako ideální řešení. Víte, já se od zásuvek opravdu spálil, tak zkuste pochopit moji opatrnost, přestože se mnou nebudete souhlasit.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana