Jak zapojit jističe a chrániče v bytě?

<< < (12/14) > >>

Lukáš Rotrekl:
Pokud je to jediné co jste dostal, taky bych to neobjednal...

Nechápu jak z tohoto někdo může poznat jestli je to drahé nebo levné. Osobně se mě na bytovku zdá dost nepoměr mezi cenou materiálu a prací, který bych čekal cca 1/2 na 1/2.

Příměr cenou v restauraci se mě nazdá ulítlý.
Mám naproti sobě dvě restarurace, jedna má meníčko za 80, druhá za 60.. co mohu čekat, že v druhé buď bude jídlo méně kvalitní, nebo ho bude míň, nebo něco jiného, (ale pravda to být nemusí) u restaurace mám tu výhodu, že v době oběda mohu ještě srovnat kolik je kde lidí. U srovnání projektantů nebo i realizačních firem je to  trošku problematičtěj ší, takže pokud jste neměl na někoho doporučení, je to vždy trošku loterie....   

Jirka Š. Svejkovský:
Mě se líbí, jak si každý myslí, že ušetří, když si drážky udělá sám.

Obvykle to dopadne tak, že drážky jsou nevhodně umístěné, mají nevhodnou šířku nebo úplně chybí.

Elektrikář pak stráví dost času na opravy.

Přitom má elektrikář drážky v bytě hotové za pár hodin a na celkové ceně se to projeví málo.

Miloš Michalov:
Tak to vidíte....já dostal informaci, že ve 2 lidech budou dělat drážky 3 dny a bude to stát cca 17 000 korun....pouze drážky.

Vít Rotrekl:
no pokud je to v paneláku a velkého rozzsahu, tak je to klidně možné...

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Vít Rotrekl  24.11.2013, 20:14

no pokud je to v paneláku a velkého rozzsahu, tak je to klidně možné...

Pokud na to vezmou majzlík a paličku, tak ano.

Mluvíme tu o bytu max 3+1 s tím, že se budou respektovat pokyny statika.

Mimochodem, 1000,- Kč na hodinu za obyčejnou elektrikařinu jsem už dlouho neukecal.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana