Dle mého názoru pan Minařík před kameru prostě nepatří!

<< < (2/3) > >>

Juraj Rojko:
Já vím, nebo spíše tuším z nějakých Vašich dřívějších příspěvků. Ale ta odborná pomoc může být různého typu. Např. výše zmíněné stříhání - možná více než zhoršená artikulace ruší různá hmm, která do rozhovoru mimoděk vkládáte a to by možná šlo následně potlačit. Ale hlavně jsem chtěl napsat, že před kameru patříte. I kvůli tomu problému co máte. Snad mi rozumíte...

František Šohajda:
Když jsme přešli na toto téma....
Kolega byl také na.raný, že doktoři mu na jeho problémy říkají...musít e se s tím naučit žít !!
Při jedné opravě na ambulanci doktor řekl, že zářivka pořád bliká a že je z toho na hlavu....Koleg a mu řekl, doktore, musíte se s tím naučit žít !! ;D ;D ;D ;D
A už bylo zle!!

Jiří Schwarz:
ELEKTRIKA.TV je cosi, kde hledám zajímavé názory z oboru, rozhovory s odborníky,...
A oceňuji Mirka Minaříka, co vše pro ELEKTRIKU dělá! A občas přemýšlím, co vše by udělal, kdyby opravdu mohl vše...
Na rozdíl od Mirka jsou u nás lidé, co "umí i menší problém dobře před doktory prodat" a leží si v klidu doma a brečí, že by ten invalidní důchod mohl být vyšší...

Ale měl bych jeden tip - možná by se MrPeter mohl trochu angažovat a něco udělat pro to, aby od kamery nebo mikrofonů veřejnoprávní televizi vypadli lidé, kteří mají problémy se spisovnou češtinou, aby se RRTV zabývala tím, jak některé komerční televize lžu a i jinak se pohybují hodně na hraně zákona...
A nebo by mohl hlídat jak moc někteří učinkující na Šlágru hrají falešně (mě je to jedno, já tuhle televizi nemusím a z jistého pohledu ani nemohu poslouchat, protože pro naše pohraničí Peterka odmítá vysílat.

Tak co, MrPeter,  zvedneš hozenou rukavici, budeš se bít za pořádek v "opravdových velkých televizích"??

Fuk Tomáš:
Citace: Jiří Schwarz  22.11.2013, 08:45

...A oceňuji Mirka Minaříka, co vše pro ELEKTRIKU dělá! A občas přemýšlím, co vše by udělal, kdyby opravdu mohl vše...

Kdyby jsou chyby. Myslím, že právě Mirkův handicap je to, co v něm probudilo netušený zdroj síly, a že kdyby opravdu mohl vše, tak bychom ho možná ani neznali, ani jeho unikátní mediální projekt.

František Šohajda:
Citace: Fuk Tomáš  22.11.2013, 10:48

Kdyby jsou chyby. Myslím, že právě Mirkův handicap je to, co v něm probudilo netušený zdroj síly, a že kdyby opravdu mohl vše, tak bychom ho možná ani neznali, ani jeho unikátní mediální projekt.

Existuje něco podobného ,  třeba "bratr" jako je ELEKTRIKA jinde ve světě??

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana