Dle mého názoru pan Minařík před kameru prostě nepatří!
MrPeter:
Omlouvám se za OT, ale dle mého názoru pan Minařík před kameru prostě nepatří (nebo by měl střihač dostat za uši). Neberte to jako urážku, to v žádném případě o:-) . Jinak zajímavé video a zajímavý svodič.
Miroslav Minařík:
Citace: MrPeter 21.11.2013, 21:39
dle mého názoru pan Minařík před kameru prostě nepatří
Souhlasím s vámi. Říkám to pořád. Omlouvám se. Ale tak nějak tam nemám za sebe koho postavit.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Miroslav Minařík 21.11.2013, 22:00
Souhlasím s vámi. Říkám to pořád. Omlouvám se. Ale tak nějak tam nemám za sebe koho postavit.
Klidně se tam stav. Nejsi televize *píp*. Lidi co na to koukají nestojí o krev a sperma a zvířátko nakonec. Mezi dráteníkama jsi dostatečně známý.
OT2: na rozdíl od prsatých reportérek v bulváru alespoň umíš Česky.
Juraj Rojko:
Citace: Miroslav Minařík 21.11.2013, 22:00
Neházejte flintu to žita. Jistý pokrok je pozorovatelný. Znám pár případů lidí, kteří také měli značný problém s mluveným projevem a nakonec se docela úspěšně uplatnili v médiích. Chce to vytrvalost a také odbornou pomoc.
Miroslav Minařík:
Citace: Juraj Rojko 21.11.2013, 23:34
Neházejte flintu to žita. Jistý pokrok je pozorovatelný. Znám pár případů lidí, kteří také měli značný problém s mluveným projevem a nakonec se docela úspěšně uplatnili v médiích. Chce to vytrvalost a také odbornou pomoc.
Jenže to je bohužel následek autonehody (levostranná hemiparesa). Flintu do žita nemám ve zvyku házet, ale ani Meresjevovi nohy nenarostly.
:-)
Na Amperu toho bylo opravdu hodně mluvení a já už nemohl, ale musel jsem. Na další ročník snad seženu jiné, kteří budou za mne mluvit.
Citace: Juraj Rojko 21.11.2013, 23:34
a také odbornou pomoc.
Tu v Brně hledám už dlouho. Marně.
Jen diagnózy, cvičení podle knihy ale jinak nic moudrého z žádných doktorů nevypadlo. Prý mám být rád, že jsem.
Citace: MrPeter 21.11.2013, 21:39
dle mého názoru ....
A poradil byste mi prosím něco praktického, resp. konstruktivníh o jak předcházet takovým situacím? Budu rád.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana