Dle mého názoru pan Minařík před kameru prostě nepatří!
solimek:
Citace: Fuk Tomáš 22.11.2013, 10:48
Kdyby jsou chyby. Myslím, že právě Mirkův handicap je to, co v něm probudilo netušený zdroj síly, a že kdyby opravdu mohl vše, tak bychom ho možná ani neznali, ani jeho unikátní mediální projekt.
Plně souhlasím, lépe bych to nevyjádřil. Jen podotknu: O kolik snazší je hledat chyby na druhých, nežli na sobě. Ještě jeden postřeh: několikrát jsem s panem Minaříkem mluvil telefonicky (snad 4x, 5x) a nikdy jsem nepostřehl žádný problém ve vyjadřování. Nejedná se tedy trochu o zbytečnou trému vyvolanou zodpovědností?
Jiří Schwarz:
Citace: Miloš Kotek 22.11.2013, 13:12
... několikrát jsem s panem Minaříkem mluvil telefonicky ...
Mirek je "jiný" v televizi, jiný v telefonu a úplně jiný "naživo, ve skutečnosti"...
Je třeba ho poznat, alespoň několikrát se s ním potkat...
Např. prázdninová akce s "ElektroPažoute m" byla krásnou ukázkou jak se dokáže pro něco nadchnout a jak to dokáže "předvést ostatním"...
Roger:
Citace: Juraj Rojko 22.11.2013, 00:03
Já vím, nebo spíše tuším z nějakých Vašich dřívějších příspěvků. Ale ta odborná pomoc může být různého typu. Např. výše zmíněné stříhání - možná více než zhoršená artikulace
To je fakt - strihani... Kouknete na videa s tim MLM milionarem, ty posledni byly tak sestrihane, ze z nich vubec nebylo poznat, jak brutalne kokta... Dg. ani jmeno si ted nevybavim, ale ma i kanal na youtube a ty sva prednaskova videa docela dobre prodaval $$$...
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana