Namontuje mi elektroměr jiný dodavatel, když mi ho ČEZ odpojil?
Miroš Jan:
Citace: Lukáš Rotrekl 11.11.2013, 21:40
Jedná se o společnosti které mají lokální izolované distribuční sítě. Například o rozsahu jedné TS, jednoho areálu ze vstupní vn (VVN) rozvodnou. V Brně třeba Královopolská, LD Energy-ta napájí třeba nový obchodní objekt s KIKem v Kuřimi v rozsahu jedné TS, ale taky třeba jeden "ičař", který si takto provozuje dvě TS na dvou "satelitních" sídlištích, spíše jako hobby než pro výdělek.
Vzhledem k rozsahu v jakém to provádějí, není nutné zpracovávat stohy pravidel. Prostě to lze v rozumných mezích uhlídat a řešit individuálními dohodami. Samozřejmě za dodržení nutné legislativy...
To jako že mají svou distribuční síť, která není zapojena do stávající distribuční sítě?
A pokud jim klekne rozvodna VVN, případně vn, tak sou potmě?
David Hruda:
>Rotrekl: zajímavé, domníval jsem se, že zmínění velcí hráči mají na svém území monopol.
Petr_rosi:
Pokud není el. měr odmontovaný víc jak 1/2 roku tak revizi nepotřebujete. A pokud vám odmontovali el. měr kvůli neplacení (a stále dlužíte) tak pokud uzavřete smlouvu na někoho jiného, tak byt připojí a váš dluh budou řešit separátně. Ale příště tento dotaz asi pokládejte na fórech ohledně exekucí (dance)
Jiří Kaufner:
Citace: Miroš Jan 11.11.2013, 21:46
To jako že mají svou distribuční síť, která není zapojena do stávající distribuční sítě?
A pokud jim klekne rozvodna VVN, případně vn, tak sou potmě?
Proč by nemohl rozvodnou síť vlastnit kdokoliv (tedy v rámci pravidel).
U areálů podniků, nebo u zasíťování satelitních městeček se to jen nabízí... Proč dávat síť ČEZu, EONu...
Zkuste google a vyhledat "lokální distribuční soustava".
Lukáš Rotrekl:
Jsou na tom stejně jako jiní odběratelé na distribuci velkých distributorů, pokud jsou někde, kde mohou jet jen z jedné trafostanice nebo velkoodběratel é s vlastní TS..
V podstatě třeba mají VO od e.onu a dále prodávají malo odběratelům... .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana