Namontuje mi elektroměr jiný dodavatel, když mi ho ČEZ odpojil?

<< < (5/8) > >>

Vít Rotrekl:
To Šohajda: Já osobně tomu daval tak 10%,  že to projde. Ono totiž v připojovacích podmínkách není napsáno, že musí. Ale že by měl být...

To Kaufner: To sice ano, ale myslím, že RT by měl být schopen upozornit na to, že to není dle PP. A že by mohl nastat problém. V tomto případě jsem byl realizátor i RT a zákazníka jsem na to upozornil, že to nemusí projít. Dnes jsem s hodou okolností byl připojit nový rozvaděč vedlllle toho stávajícího.

Jiří Kaufner:
Citace: Miroš Jan  11.11.2013, 20:57

Nějak si nepamatuji, které že to jsou distribuční společnosti ?

Tak samozřejmě lokální distribuční společnosti... Elektroměrové rozvaděče technicky řešíme přímo s technikem distribuční společnosti a nejenom elektroměry, ale i rozvaděče jsou v majetku distributora.. . tím jsou vyřešeny takovéto problémy s elektroměrovým rozvaděčem.

Miroš Jan:
Citace: Jiří Kaufner  11.11.2013, 21:22

Tak samozřejmě lokální distribuční společnosti... Elektroměrové rozvaděče technicky řešíme přímo s technikem distribuční společnosti a nejenom elektroměry, ale i rozvaděče jsou v majetku distributora.. . tím jsou vyřešeny takovéto problémy s elektroměrovým rozvaděčem.

A jak teda vypadají ty elektroměrové rozvaděče, těch distribučních společností, které nemají zpracovány svoje vlastní připojovací podmínky?

David Hruda:
Citace: Jiří Kaufner  11.11.2013, 21:22

Tak samozřejmě lokální distribuční společnosti...

A to je kdo kromě eOn, ČEZ a PRE?

Lukáš Rotrekl:
Jedná se o  společnosti  které mají  lokální izolované distribuční sítě. Například o rozsahu jedné TS, jednoho areálu ze vstupní vn (VVN) rozvodnou. V Brně třeba Královopolská, LD Energy-ta napájí třeba nový obchodní objekt s KIKem v Kuřimi v rozsahu jedné TS, ale  taky třeba jeden "ičař",  který si takto provozuje dvě TS na dvou "satelitních" sídlištích, spíše jako hobby než pro výdělek. 

Vzhledem k rozsahu v jakém to provádějí, není nutné zpracovávat stohy pravidel. Prostě to lze v rozumných mezích uhlídat a řešit individuálními dohodami. Samozřejmě za dodržení nutné legislativy...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana