Namontuje mi elektroměr jiný dodavatel, když mi ho ČEZ odpojil?
Lubomír Jindra:
Citace: Majk28 15.10.2013, 15:17
ČEZ mi sebral elektroměr, je možné si domluvit osazení elektroměru od někoho jiného, např. RWE nebo E.ON?
Původní dotaz: Osazení elektroměru od jiného dodavatele?
Jestli kdekoli dlužíte za el.en., nenamontuje vám ho nikdo.
Pavel Horský:
Citace: Miroš Jan 15.10.2013, 20:18
Ono je to vše o lidech, a přístupu k danému problému. Onehdy se mi podařilo přesvědčit montéra elektroměru, (ČEZ),aby osadil měření do průhledné skříně od hensel, s průhledným víkem. ;)
Proč by neosadili?
Když skříň splňovala všechny dané náležitosti (montážní úchyty, jasně dané místo připojovacími podmínkami, plombovatelnou neměřenou část atd.)
Pokud vím, ČEZ nelpí na třech vybraných rozvaděčích, jako věčně buzerující PRE.
David Hruda:
Citace: Lubomír Jindra 16.10.2013, 07:14
Jestli kdekoli dlužíte za el.en., nenamontuje vám ho nikdo.
Kupodivu to tak není, řešil jsem pár takových případů. Nový dodavatel předchozí dluhy u konkurence neřeší.
Vít Rotrekl:
Citace: David Hruda 15.10.2013, 17:09
Nojo, eOn tam má střed elměru ve výšce 170cm. Ukecat se nedá? Ale 2,5m je dost.
Tak ani po měsíční komunikaci sem je neukecal. No nic osadí se druhý rozvaděč...
Citace z vyjádření od E.onu >:(
pane Rotrekle,
po prohlédnutí přiložené fotodokumentac e musím potvrdit, že opravdu do výšky 2,4 m elektroměry nemontujeme. Myslím, že tam průměrně vysoký pracovník ani nedosáhne.Na tuto výšku neudělíme výjimku, není zde technické zdůvodnění, proč by to takto mělo být povoleno. Vedle tohoto rozvaděče je ve zdi dostatečné místo pro vybudování nového rozvaděče, který jistě bude splňovat naše připojovací podmínky.
František Šohajda:
TO:Vít Rotrekl
Odebrání elektroměru=nová revizní zpráva dle současných platných podmínek distributora !
Nic neuděláte , mají pravdu ! Neodpovídá situace součastným připojovacím podmínkám !
Tečka ! ;D ;D
2,4 m tam nikde nenajdete!
TAk znalý kolega a diví se?? :(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana