Namontuje mi elektroměr jiný dodavatel, když mi ho ČEZ odpojil?
David Hruda:
Citace: Miroš Jan 15.10.2013, 16:25
A proč vám ČEZ sebral elektroměr?
To je přece jasné, ne? o:-)
David Hruda:
Citace: Vít Rotrekl 15.10.2013, 16:33
Ale přijede technik od distributora.. . Obchodníci jen obchodují, ale nemontují. Teď zrovna řeším problém, že EON nehce dát elektroměr, protože je moc vysoko...(2,5m). Jenže, když on tam ten elektroměr býval a z nějakého důvodu byl odmontován. Tu historii proč, kdy... neznám. Tak přemýšlím co s tím. Jen pro ilustraci rozvaděč v příloze. Pochopitelně je nově vydrátován dle současných PP.
Nojo, eOn tam má střed elměru ve výšce 170cm. Ukecat se nedá? Ale 2,5m je dost.
Zdeněk Pikhart:
Citace: Vít Rotrekl 15.10.2013, 16:33
Ale přijede technik od distributora.. . Obchodníci jen obchodují, ale nemontují. Teď zrovna řeším problém, že EON nehce dát elektroměr, protože je moc vysoko...(2,5m). Jenže, když on tam ten elektroměr býval a z nějakého důvodu byl odmontován. Tu historii proč, kdy... neznám. Tak přemýšlím co s tím. Jen pro ilustraci rozvaděč v příloze. Pochopitelně je nově vydrátován dle současných PP.
Je to o technikovi, mě osadili HDO do samostatného rozvaděče pod stropem, jen jim musíš připravit štafle. (někdy pomůže poslat tam slečnu domácí)
Je pravda, že EOn dost přitvrdil, ale pořád se s montérama dá domluvit.
Vít Rotrekl:
Citace: David Hruda 15.10.2013, 17:09
Nojo, eOn tam má střed elměru ve výšce 170cm. Ukecat se nedá? Ale 2,5m je dost.
Já doufám že jo, nechce se mě jen kvůli jednomu blbovi tahat ze zákazníka peníze jen pro to, že technikovi se nechce vylézt na štafle. I ty měl nachystány... Prej, že když někdo přijde na odečet tak na to musí vidět, že sebou netahá štafle. Asi zaspal dobu, dyť to tahají bezdrátově. A 2,5m vysoko to není tak 2,20m. A tam celkem v pohodě došáhne poměrně dost lidí....
To Pikhart: Já u toho bohužel nebyl. A asi ani pan investor, ale jeho otec. Věřím tomu, že i za tu cenu, že mu dám pětikilo do kapsy tak by to namontoval...
Miroš Jan:
Ono je to vše o lidech, a přístupu k danému problému. Onehdy se mi podařilo přesvědčit montéra elektroměru, (ČEZ),aby osadil měření do průhledné skříně od hensel, s průhledným víkem. ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana