Kam může utíkat 100kWh spotřeby v běžném bytě za den?
Kvita Ladislav:
Citace: Gerhard Tvrdý 21.01.2026, 18:11
Je veliká škoda, že paní nenapsala adresu kde bydlí ( byt, rodinný dům, přípojka 1f nebo 3f). Pokud je blízko Ostravy, tak jsem ochoten ji zjistit příčinu - zadarmo. Chyb může být několik ale pouhá teorie bez praxe je k ničemu.
A nevadí vám, že paní tu záležitost vyřešila úspěšnou reklamací před dvanácti lety?
Gerhard Tvrdý:
, reagoval jsem na problém protože datumy odpovědí jak se problém má řešit jsou z ledna 2026 - doufám, že je leden 2026. Jelikož nemám křišťálovou kouli, tak nemohu vědět, že problém je už dávno vyřešen. Pokud už problém není aktuální bylo by vhodné dotaz smazat.
Karel Bělohlávek:
Není třeba křišťálové koule, v diskusi je to uvedeno. Ty aktuální odpovědi se týkají dotazu pana Šedy z minulého týdne.
Kvita Ladislav:
Citace: Gerhard Tvrdý 22.01.2026, 11:34
Jelikož nemám křišťálovou kouli, tak nemohu vědět, že problém je už dávno vyřešen. Pokud už problém není aktuální bylo by vhodné dotaz smazat.
Jde to i bez křišťálové koule, stačí jen být trochu pozornější.
Richard Šurek:
Moje zkušenost: soused připojený za cizím elektroměrem na svorky v horní části rozvaděče na chodbě. Nic neobvyklého. Český kutil si poradí.
Možnost 1.: Vypněte svůj hlavní jistič před elektroměrem a sledujte ve kterém bytě se zhasne, přestane hrát rádio, televize, kdo zakleje že se nemůže dívat na fotbal...
Možnost 2.: Pozvěte si elektrikáře.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana