Lze připojit vytáčecí telefon k nové ústředně?
Vít Rotrekl:
Citace: Martin Kurka 19.08.2013, 20:11
....No smích mne brzy přešel, druhý dotaz byl: "A když jsi byl malý, to tu byli ještě dinosauři, že jo a Tyranosaura Rexe jsi viděl?"
Není tu smajlík válející se smíchy po zemi.
Ale kolega (35 let) nedávno odvětil mýmu tatíkovi (64, nejvyšší šéf ve firmě) nějak podobně.
Na konstatování "já když začínal v královopolské. .." mu odvětil "to ještě po zemi lezli dinousaři".
Ludvík Kubík:
V zásadě záleží na tom, na jakou pobočkovou telefonní ústřednu jste připojen a jak technik nastavil přístup k vnitřním službám. Žádná služba, která vyžaduje * nebo #, vám fungovat nebude. Některé ústředny ale umožňují tyto znaky nahradit čísly např. místo volby 86# lze použít u pulzní volby 860 atd. Pulzní volbou ale nebudete moci komunikovat např. s hlasovou schránkou. Co se týče volání do veřejné sítě některého operátora, tak lze pulzní volbou pouze uskutečnit hovor, žádný výběr z nabídky hlasového průvodce, dálkové ovládání zařízení atd.
Martin Novák:
Citace: Martin Kurka 19.08.2013, 20:11
No smích mne brzy přešel, druhý dotaz byl: "A když jsi byl malý, to tu byli ještě dinosauři, že jo a Tyranosaura Rexe jsi viděl?"
Ta tohle ma jeden kamarad krasnou prupovidku - Za mych mladych casu, kdyz bylo uhli jeste zelene... (funny)
Ludvík Kubík:
Citace: Martin Novák 20.08.2013, 16:58
Za mych mladych casu, kdyz bylo uhli jeste zelene... (funny)
To je moooc dávno, já pamatuju jen Šemíka hříbětem.
Michal Lužný:
Citace: Ludvík Kubík 20.08.2013, 17:29
To je moooc dávno, já pamatuju jen Šemíka hříbětem.
Ve fabrice nám kdosi přinesl prodlužku s prosbou o opravu, fakt muzeální kousek. Starší kolega na to nevěřícně koukal a pak povídá "... ty v***, ta pamatuje Křižíka, když byl na učňáku!"
Jinak starý telefon mi zatím fungoval i v moderní ústředně spolehlivě, není to dlouho, co jsem v dílně přestal používat AS 20, nikoli vinou nefunkčnosti, ale zrušení pevné linky. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana