Lze připojit vytáčecí telefon k nové ústředně?

<< < (4/4)

Hugo K.:
K navázání spojení z místa A do místa B v areálu podniku stačí i nemoderní přístroj s rotační číselnicí.
Mám vypozorováno, že úmrtnost starých přístrojů je menší než nových ,co nejlevnějších, a "nadupaných" elektronikou.

to J.Schwarz
Pokud mám 200-300 starých tlf přístrojů (a hromadu na náhradu) jedná se v případě náhrady všech o zajímavou částku.
Pokud jste u organizace, která na konci roku za každou cenu potřebuje utratit peníze z rozpočtu, asi není problém.
Pokud oznámíte částku konkrétnímu majiteli, bere to jako pokus o černý humor.

K těm hláškám
 ;D To bylo v dobách kdy Mrtvé moře začalo postonávat  ;D

Václav Třetí:
Spoustu legrace lze zažít i s tel. přístroji MB - tedy na kličku. Moje děti si s nimi dokázaly vyhrát jako malé a jako větší mě požádali, zda jim je znovu "vytáhnu" a i tehdá jim to vydrželo dost dlouho.

K původnímu dotazu: tazatel nespecifikoval o jakou ústřednu se jedná, veřejné ústředny s analogovou přípojkou, tedy po dvou drátech jsou stále schopny přijímat bez potíží volbu impulsní i tónovou a můžete používat najednou oba typy přístrojů. U pobočkových ústředen záleží na jejich konstrukci, stále jsou v provozu na mnoha místech starší ústředny, které umí pouze volbu pulsní, nejběžnější jsou v současnosti ústředny, které umí přijímat obojí volbu a existují i typy, které pracují pouze s volbou tónovou. Pokud umí ústředna pulsní volbu (seriový aditivní kód),  můžete používat přístroje s pulsní volbou jak tlačítkovou, tak s klasickou rotační číselnicí.

Co obvykle neumí pracovat s pulsní volbou jsou GSM a VOIP brány, s čímž je třeba počítat při jejich připojení na pobočkové ústředny, kde se využívají pro telefonování na mobilní operátory a do VOIP sítě, samozřejmě za účelem zlevnění ceny hovorů. 

Milan Hudec:
No úspora, u klasiky je třeba také údržby a takové najustování číselnice přijde dráž než obyčejný tlačítkáč

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana