Požaduje po vás ČEZ samostatné jištění pro každý přijímač HDO?

<< < (11/12) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Stanislav Látal  07.07.2013, 20:08

...Taky při poruše (třeba přijímač nebo stykač),  mohu mít vypnutý jistič do doby, než seženu opravu nebo nový a neovlivním tím sousedy...

Takových situací,  kdy je užitečné mít na každý přijímač HDO samostatný jistič,  se dá vymyslet více. Např. když přijede technik odmontovat elměr neplatiči...

Lubomír Jindra:
Call centrum ČEZu.... příhoda asi před dvěma měsíci.
Zákazník chtěl pouze sloučit dvě smlouvy (dva elektroměry).

poprvé navštívil pobočku s žádostí o změnu
povoleno
rozplombovat a upravit - nemožno, že prý dokud tam nebude mít slečna žádost o novou smlouvu nepovolí rozplombování (he?)
Vysvětlování že jak může být nová smlouva s potvrzením revize, když místo není upravené nebrala, nechápala, prostě nejdříve musí uschnout a pak napršet.
Takže zákazník musel na pobočku podruhé se smlouvou, pak bylo teprve povoleno rozplombování a pak tam musel potřetí s revizí...

Zdenek Hejčl:
To Lubomír Jindra:
Mám úplně stejnou zkušenost s ČEZ, taky jsem na tom byl v té době stejně...

Miroš Jan:
Citace: Lubomír Jindra  08.07.2013, 12:49

Call centrum ČEZu.... příhoda asi před dvěma měsíci.
Zákazník chtěl pouze sloučit dvě smlouvy (dva elektroměry).

poprvé navštívil pobočku s žádostí o změnu
povoleno

Povoleno jak?
Já osobně, pokud si zákazník ČEZu, o něco žádá, a nemá písemné vyjádření ČEZu,(souhlasné stanovisko),  tak se ani nijak nesnažím.
V případě, že má zákazník v ruce souhlasné stanovisko od ČEZu, tak jsem nikdy neměl žádný problém. ;)

Lubomír Jindra:
Citace: Miroš Jan  08.07.2013, 22:36

Povoleno jak?
Já osobně, pokud si zákazník ČEZu, o něco žádá, a nemá písemné vyjádření ČEZu,(souhlasné stanovisko),  tak se ani nijak nesnažím.
V případě, že má zákazník v ruce souhlasné stanovisko od ČEZu, tak jsem nikdy neměl žádný problém. ;)

Měl písemně souhlasné stanovisko s žádostí o změnu, které mu přišlo poštou několik týdnů po podání žádosti a přesto operátorka nechtěla povolit rozplombování, dokud nebude mít od zákazníka také žádost o novou smlouvu která se vždy potvrzuje až když je vše hotovo a připraveno.
Žádné argumenty že to dělám roky a nikdy nebyl takový postup neuspěly.

Nevím, možná operátorky do telefonu nikdy nechtějí přiznat chybu, protože za ní mají nějaké finanční postihy. Možná je to podobné jako když dříve přijel autobus o hodinu později a ČSAD zpožděnky nevydalo, protože oficiálně prostě přijel včas  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana