Proč se dnes nedávají na střechy hromosvody?

<< < (9/14) > >>

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Jiří Kasal  16.06.2013, 16:35

Teď mám ještě víc nejasností než před tím, když jsem toto téma zakládal :D

Pokud bych měl tedy udělat závěr této diskuze, tak jsem zjistil, že hromosvod je vlastně úplně k ničemu a jsou to vyhozené peníze.

Omyl, hromosvod pokud bude realizován jednoduchým způsobem není k ničemu a nejsou to vyhozené peníze.Stačí se kouknout na budovy dříve postavené u nichž byly hromosvody realizovány  a uvědomit si jak dlouho tyto budovy slouží svému účelu a jak často byla ochrana před bleskem vystavena účinkům blesku a nad těmito skutečnostmi se pak v klidu bez emocí zamyslet.

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Pavel Horský  17.06.2013, 12:26

Tak jak je to s vámi? Všechny oponenty vyzíváte ke klidu, ale nic kloudného z vás vlastně nikdy nevypadlo. Jen cinty a žvásty. Teď jste dostal jasnou otázku a ani na tu nejste schopný odpovědět. Tak co s vámi? Jako "bavič" mě přestáváte bavit!

vám něco asi něco vadí.
Myslíte, že vaše příspěvky nejsou úsměvné ?
Jsou, a dost alespoň pro mne.

raj:
Citace: Jaroslav Ratiborský  17.06.2013, 12:47

Stačí se kouknout na budovy dříve postavené u nichž byly hromosvody realizovány  a uvědomit si jak dlouho tyto budovy slouží svému účelu a jak často byla ochrana před bleskem vystavena účinkům blesku a nad těmito skutečnostmi se pak v klidu bez emocí zamyslet.

Proti tomu nelze argumentovat.

Jan Hájek:
Citace: Jaroslav Ratiborský  17.06.2013, 12:47

Stačí se kouknout na budovy dříve postavené u nichž byly hromosvody realizovány  a uvědomit si jak dlouho tyto budovy slouží svému účelu a jak často byla ochrana před bleskem vystavena účinkům blesku a nad těmito skutečnostmi se pak v klidu bez emocí zamyslet.

Zrovna minulý týden jsem mluvil s pánem, co mu po zásahu bleskem do antény (připojené na hromosvod, tak jak se to dělají Blekotové) vznikla na domě škoda za více než 3 000 000 Kč. Nový dům mu bohužel opět staví Blekota, takže ochrana před bleskem není a díky idiot... provedené elektroinstala ci nepůjdou dát ani svodiče. Takže pokud mu ten dům trefí či po vedení navštíví bleskový proud, povedou Blekotové u tohoto pána 2:0.

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Jan Hájek  17.06.2013, 13:36

Zrovna minulý týden jsem mluvil s pánem, co mu po zásahu bleskem do antény (připojené na hromosvod, tak jak se to dělají Blekotové) vznikla na domě škoda za více než 3 000 000 Kč. Nový dům mu bohužel opět staví Blekota, takže ochrana před bleskem není a díky idiot... provedené elektroinstala ci nepůjdou dát ani svodiče. Takže pokud mu ten dům trefí či po vedení navštíví bleskový proud, povedou Blekotové u tohoto pána 2:0.

Tak se postavte někde na náměstí nebo to nahrajte na médium a pouštějte lidem možná tomu uvěří.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana