Mohu přizemnit rádiové pojítko k hromosvodu?
Fuk Tomáš:
Citace: Jakub Nedoma 09.06.2013, 17:27
Stožár není propojen s hromosvodem.
Na stožáru jsou uchyceny izolační tyčky a vedle něj je jímací tyč oddáleného hromosvodu.
Na stožár potřebuji umístit rádiové pojítko, ke kterému je veden STP kabel (data+napájení) a pojítko má šroub pro uzemnění.
Mohu od tohoto bodu natáhnout zemnící drát a připojit ho svorkou k hromosvodu?
Pokud je to správně provedeno, tak ten stožár je ono uzemnění, které hledáte.
Pokud ale rád raftujete v rozvodněné řece, skáčete z rozhledny a i jinak se snažíte o kandidaturu na Darwinovu cenu, tak si to připojte kam myslíte.
Citace: Daniel Hudzík 09.06.2013, 19:17
napríklad takto
Jestli jste si nevšiml, tak tazatel tam má oddálený jímač. Stožár není spojen s hromosvodem.
Jan Hájek:
Proč se v elektrických zařízení hrabají lidé absolutně nedotčení fyzikálními zákony nepochopím, ale inspirovalo mne to.
Mám kávovou lžičku s nabroušenými hranami, nechce někdo vytunit mozek?
PS: Mám akorát problém, že jakmile z lidí vyteče ani ne kyblík té červené chladící tekutiny, přestanou se hýbat, nevíte co s tím? Mám takovou tu stříbrnou lepící pásku, šla by na to použít? Neměla by ta lžíce být polévková?
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Hájek 09.06.2013, 19:39
Proč se v elektrických zařízení hrabají lidé absolutně nedotčení fyzikálními zákony nepochopím, ale inspirovalo mne to.
Mám kávovou lžičku s nabroušenými hranami, nechce někdo vytunit mozek?
PS: Mám akorát problém, že jakmile z lidí vyteče ani ne kyblík té červené chladící tekutiny, přestanou se hýbat, nevíte co s tím? Mám takovou tu stříbrnou lepící pásku, šla by na to použít? Neměla by ta lžíce být polévková?
Honzo, tvé příměry osoba znalá pochopí, ale veřejnost je přesvědčena, že k hromosvodu není potřeba kalkulačky ale pouze kladiva. Všimni si, že lidi nerozlišují topenáře od elektrikáře. Takže abychom nebyli za arogantní a povýšené jsme nuceni každému, kdo sem namátkou přijde vysvětlovat vše znovu. Přičemž nový příchozí není povinen nic. Ani číst pravidla diskusí. My jsme darebáci, ale on chce poradit. My ne.
A ty sis teď dovolil moc!
Jan Hájek:
Takže doporučuješ spíše naběračku, to je to, na co jsem čekal (jednicka)
Petr M:
Citace: Miroslav Minařík 09.06.2013, 21:22
Takže abychom nebyli za arogantní a povýšené jsme nuceni každému, kdo sem namátkou přijde vysvětlovat vše znovu. Přičemž nový příchozí není povinen nic. Ani číst pravidla diskusí. My jsme darebáci, ale on chce poradit. My ne.
A ty sis teď dovolil moc!
Pane Minařík, lidská blbost je tak ohromná, že k ní konverguje nekonečno, tak se kvůli tomu nerozčilujte.
Ale tohle, co kritizujete, taky souvisí s fungováním serveru. Tazatel dojde, vidí zónu B, do archivu ho hledání bez registrace nepustí. Nenajde to na třech stránkách (v ideálním případě), tak znovu položí dotaz... Pokud by místo jedné hromady se vším možným měl hromádky jako "hormosvody", "instalace v koupelně" nebo "problémy s dodaavtelem energie" a pravidla umožnila likvidaci duplicit (mazat hned, blokace vlákna s odkazem na odpověď hned + záznam v databázi, kdy to má cron smazat apod.), tak se tady návštěvník mnohem líp vyzná. Každý z nás je z principu lenoch a kolik lidí bude hledat 30 minut odpověď, když sepsat otázku je na 5 minut...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana