Mohu přizemnit rádiové pojítko k hromosvodu?

<< < (3/5) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Jan Hájek  09.06.2013, 21:40

Takže doporučuješ spíše naběračku, to je to, na co jsem čekal (jednicka)

Jan Franěk:
Citace: Fuk Tomáš  09.06.2013, 19:25

Jestli jste si nevšiml, tak tazatel tam má oddálený jímač. Stožár není spojen s hromosvodem.

Přeně tak. A protože nechápe tento zásadní rozdíl v ochraně před bleskem a hodlá udělat nebezpečnou pitomost, můžeme mu poradit jen jedno. AŤ se do toho sám nemotuje. Nebezpečné a "zaručené" rady od kamarádů, kteří jsou odborníky na všechno, ale bez právní odpovědnosti, jsou zkratkou do pekla.

Mám kávovou lžičku s nabroušenými hranami, nechce někdo vytunit mozek?
PS: Mám akorát problém, že jakmile z lidí vyteče ani ne kyblík té červené chladící  tekutiny, přestanou se hýbat, nevíte co s tím? Mám takovou tu stříbrnou lepící pásku, šla by na to použít? Neměla by ta lžíce být polévková?

Takže doporučuješ spíše naběračku, to je to, na co jsem čekal (jednicka)

(zliskat)  Ale no tak. Třeba se jen ptal a chce to nechat udělat toho, kdo na to má patřičné oprávnění i znalosti. Tak. Zpět na zem a do práce  (dance)

Wolfgang Marks II:
Ale pánové to je křiku a odpovědí konkrétních na jeden řádek bylo jako šafránu.
I já mám jednu jednořádkovou:

Tuto problematiku řeší např. ČSN EN 60728 Kabelové sítě pro televizní a rozhlasové signály a interaktivní služby - část 11: Bezpečnost
 a v soubor norem ČSN EN 62305 Ochrana před bleskem.

Zbytek je už jenom číst a pozvat si odborníka.

Jiří Schwarz:
Pro mnoho lidí je "zbytečné" volat odborníka, když nějaká ta tyč trčí ze střechy a ty "2 šrouby si klidně zašroubuje sám"... A nějaký kousek kabelu je taky maličkost...

Roger:
Stredni doba zivotnosti takove krabicky je stejne radove mensi nez toho baraku, myslim ze takto k tomu pristupuje vetsina techto kutilu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana