Mohu přizemnit rádiové pojítko k hromosvodu?
Daniel Hudzík:
Dokaze sa niekto namiesto tychto dristov vcitit do koze cloveka, ktory potrebuje s niecim poradit???
Fuk Tomáš:
Radu už dávno dostal - na hromosvod nepřipojovat v žádném případě, možná že (uzemněný a od hromosvodu oddálený) stožár je to správné místo, nejlépe najít si to v normách (uvedena čísla) anebo pozvat odborníka. Co víc chcete radit?
Václav Třetí:
Vždyť je to stále o tomtéž. Co už napsat více. Datový a napájecí kabel vedoucí od radiopojítka spojeného s hromosvodem bude vytvářet slepé rameno. Tomu tady byla věnována diskuse na asi 11 stránkách před nedávnem. Z těch hromosvodů se tady asi nevyhrabeme.
Jiří Schwarz:
Je několik způsobů vedení diskuse, jak ze strany tazatele, tak ze strany těch, co radí.
Asi není nejlepší mít svoji představu a když mi to někdo napadne, dávat další doplňující dotazy a zkoušet, jestli mě moje řešení, odborníky ihned zkritizované, někdo náhodou "nedá jako možné řešení".
Pak se mohu tvářit jako vítěz, který našel podporu pro svůj nápad, ale "jak dlouho se budu cítit jako hrdina"? Do té doby, než budu mít kolem sebe auta s modrými majáky a za zády kamery TV NOHA nebo PINDA...
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana