Mohu přizemnit rádiové pojítko k hromosvodu?
Lukáš Malík:
Citace: Roger 10.06.2013, 19:20
Stredni doba zivotnosti takove krabicky je stejne radove mensi nez toho baraku, myslim ze takto k tomu pristupuje vetsina techto kutilu.
Hmm, zajímavé. Ale asi zde nejde jen o životnost krabičky, bych tak nějak řekl :-\
Daniel Hudzík:
Skuste si niekedy precitat svoje odpovede z pohladu cloveka, ktory potrebuje radu.....
Jan Alin:
Citace: Jan Hájek 09.06.2013, 19:39
.............. ..
PS: Mám akorát problém, že jakmile z lidí vyteče ani ne kyblík té červené chladící tekutiny, přestanou se hýbat, nevíte co s tím? Mám takovou tu stříbrnou lepící pásku, šla by na to použít? ..............
Na zastavení té červené chladící tekutiny jsem již tu stříbrnou lepicí pásku použil a fungovalo to celkem obstojně. Abych nebyl nařčen z týrání, tak upozorňuji, že to bylo na mé vlastní osobě a krom předmětu, který otvor ve mě způsobil a té pásky, jsem tam nic jiného použitelného neměl. :)
Jan Hájek:
Tak od té doby, co používám panem Minaříkem doporučenou naběračku, tak se lidé přestávají hýbat mnohem dříve. Otvor v obličeji je natolik velký, že páska na kůži zašpiněné tou kapalinou nechce držet. Zkusil jsem použít pásku jako první, ale opět se přestávají hýbat i bez vypuštění kapaliny. Poraďte co s tím? Mám použít škrabku?
Petr M:
Citace: Roger 10.06.2013, 19:20
Stredni doba zivotnosti takove krabicky je stejne radove mensi nez toho baraku, myslim ze takto k tomu pristupuje vetsina techto kutilu.
Tak to nepochybně. Pokud to namontuju letos na dům postavený před devíti lety a třískne do toho příští rok, tak je životnost domu 10xdelší. Ta krabička těžko srovná náskok a obojí shoří naráz...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana