Jak zmenšit odběr při rozběhu třífázového motoru?
Georgis Fasulis:
Souhlas s příspěvkem pana Špoka. Motor buď vyhodit nebo přinejmenším dát někam proměřit, vyzkoušet - a to tam, kde se tím zabývají. Revize, opravy el.motorů apod. Řešit vadný motor softstartérem je pitomost.
PS: Shrnutí pana Fišera z 7.09.2005 14:52 je natolik dlouhé, že mě to odradilo číst.
Ivo Strasil:
Moc se to netyka tohoto pripadu (asi vadny motor), ale na omezeni proudoveho narazu je mozne pouzit NTC termistory, ktere se pouzivaji napr. ve spinanych zdrojich na omezeni proudoveho narazu.
Napr. http://www.ezk.cz/termistory.htm (NTC3.4A)
nebo z nabidky Ges-electronics NTC-236 5R0/4,5A
Otazka je, jestli by se motor spolehlive rozbihal. Termistory by se musely pouzit 2 paralelne (nevim, kde v CR sehnat termistory na > 5A), do kazde faze a je umistit tak, aby se mohly dobre chladit.
Nekde jsem cetl, ze takto osetruji motory, pripojovane na jiz spusteny frekv. menic (vic motoru na jeden menic - pripojeni dalsiho motoru stykacem natvrdo za schodu spolehlive vyhodi ochrany menice).
Václav Filip:
Jen tak pro zajímavost a poučení ostatních: jak dopadlo konečné řešení problému s rozběhem el.motoru probíraného v této části diskuse?? :-)
Jaroslav Hasala:
To Fasulis:
Měl jste pravdu, přehodil jsem si písmenka :-)
Do mého minulého příspěvku správně patří "motor byl zapojen do D, místo do Y", tzn. cívky byly zapojeny na napětí mezi fázemi 230V a připojeno bylo 400V.
Pavel Špok:
Nevíme,jestli se někdy dopátráme skutečného stavu věcí,příčin a řešení, ale něco víme určité.
Nějaký šikula převinul motor,kdoví jak a nestandartním způsobem(slušně řečeno)vyvedl vývody cívek na svorkovnici.Pr opojení provedl uvnitř motoru,čímž kromě jiného znemožnil změření izolačního stavu mezi vinutími.Tohle se někdy dělá,ale většinou jen u velmi malých motorků takříkajíc na jedno použití.
Původní štítek na motoru je k ničemu,nemůžeme se spolehnout na žádné údaje ,dokonce ani na to,zda je motor vinut jako 4polový.Ten kdo to udělal ,by měl dostat nakopáno někam.
Bývá zvykem(a povinností)vybavit motor druhým štítkem,pokud je převinut jinak než původní.
Víme taky,že nikdo nezměřil proudy jednotlivých vinutí,přesto,že to bylo doporučeno.Pře sto se všeobecně předpokládá že jsou nadměrné.Místo toho
nám bylo předestřeno,že byl měřen výkon motoru svérázným způsobem pomocí elektroměru,což musí jen trochu znalým vyvolat úsměv na tváři.Zrovna jako měření izol stavu nějakým přístrojem při napětí 5V.Nevím, k čemu to je.
Začínám mít pocit ,že se tady problém neřeší,že se vlastně jen nějaký stále vytváří.
Nejdřív ,jak dostat 7 žil do svorkovnice,pak jak motor rozbíhat,nakonec jaký je to vlastně motor a je li vůbec OK.
Nepřipadá vám to uhozené?Mně ano.
Není nad to radit laikům.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana