Proč se nelíbí ČEZu 40cm podezdívky plotu u pilíře měření?

<< < (7/10) > >>

Vít Rotrekl:
Citace: Petr M  07.06.2013, 21:34

Sorry, ale tohle furt nechápu. To bourání zdi je přece PROTI připojovacím podmínkám i zdravýmu rozumu.....

(jednicka) (jednicka) (jednicka)

Václav Třetí:
To jsou problémy známé už z dob, kdy chodili technici montovat elměry ve dvou. Hra na hodného a zlého. Jeden šel montovat elměr, druhý mu koukal přes rameno a tahal ho za rukáv, že to či ono je špatně a že tam elměr dávat nebudou. Bylo to hlavně divadýlko na majitele, aby "dal na svačinku".

V tomto konkrétním případě je to, alespoň podle fotografií, nešťastné řešení, které se mi také nelíbí. Nikoliv kvůli hranici pozemku, ta není až tak rozhodující, je mnoho odběratelů, kteří mají elměr na objektu a před ním svůj pozemek např. s předzahrádkou, která je neoplocená, takže přístup je zajištěn a dodavatel to neřeší. Otázkou je, jak se bude tvářit, až si ji majitel oplotí, např. proto, aby neměl přímo přístupná okna z ulice, nebo aby mu sprejeři nečmárali na zeď domu.

Udivuje mě, že majitel objektu to takhkle chtěl,  mám zkušenost, že většinou zákazníci mají požadavek, aby to do zahrady či dvora trčelo co nejméně.

Lukáš Rotrekl:
Vzhledem k tomu, že se plánuje nový plot, tak se nedivím, zákazník to chtěl udělat tak, aby to teď bylo co nejméně náročné, tipl bych, že v kabelovém prostoru bude schována od každého kabelu drobná rezerva, aby se s rozvaděčem dalo pohnout podle budoucího oplocení.

Roger:
Citace: František Šohajda  07.06.2013, 11:36

Přísloví je pěkné...ale ?
Distributor je jen jeden, pokud mu ať z jakýchkoliv důvodů něco nevoní ,  tak nepřipojí !
Teď jsou dvě otázky, která bude lepší ....mít přívod a svítit, nebo být po tmě ! (dance)
Třetí stav není ! ;D ;D ;D

Podle toho se každý musí přizpůsobit .....

Treti stav : pripojit se od souseda a je to :-) pomerove rozuctovani snad neni nic proti nicemu. Pri vhodnem pausalu se da i dost usetrit. Ale musi na to byt dva.

Miroslav Minařík:
Citace: Roger  08.06.2013, 11:27

Treti stav : pripojit se od souseda a je to :-) pomerove rozuctovani snad neni nic proti nicemu.

A proto se toto nesmí. Toto může radit opravdu pouze anonym. Koneckonců jako obvykle.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana