Kto poradí ohľadom aktívneho bleskozvodu, ktorý ma chrániť FV elektráreň?
Lukáš Rotrekl:
Citace: Ludvík Kubík 04.06.2013, 23:08
Som z toho volajaký zmetěný: Původně jsem si myslel, že dotaz vznesla fyzická osoba, ale nyní nevylučuji možnost, že se táže společnost HTMAS s.r.o.
Akorát v tom případě té energii moc nerozumí :D Ale vypadá to, že osoba dotazující se existuje a při vygooglení to není moc lichotivé ::)
Jiří Schwarz:
Citace: Jan Alin 04.06.2013, 22:52
...
Já osobně jsem přesvědčen, že z toho projektant i ten kdo napsal revizi (záměrně nepíšu revizní technik) vyjdou bez postihu. ...
A co jiného?
Vždyť je to podle stavebního zákona, prováděcí vyhlášky a souboru norem ČSN EN 62305
Někdo vyhodnotil rizika. Nepředpokládá se, že by se běžně v prostoru FVE pohybovali lidi. A další a další předpoklady... Takže vyšlo nějaké minimalistické řešení ochrany, na které investor kývnul.
A ten "blesk byl určitě silnější, než se předpokládalo" a jak potrestat přírodu za "větší než očekávaný blesk"...?
Fuk Tomáš:
Citace: Ludvík Kubík 04.06.2013, 23:08
Som z toho volajaký zmetěný: Původně jsem si myslel, že dotaz vznesla fyzická osoba, ale nyní nevylučuji možnost, že se táže společnost HTMAS s.r.o.
Spíš to na mě dělá dojem, že dotyčná společnost je majitelem té FVE, a dotazující se fyzická osoba je pachatelem toho paskvilu.
Lukáš Rotrekl:
případně "ičař" pracující pro tuto společnost, zjišťující co se vlastně stalo......
Juraj Rojko:
A není to náhodou na Slovensku, kde je aktivák jaksi legální?
Já bych měl tři různá řešení, lze jakkoli kombinovat:
a) kompletně předělat a použít při tom mozek
b) dobře se pojistit
c) modlit se a doufat
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana