Čím mohlo být způsobeno zničení jističů?
Jan Franěk:
Ještě mě napadla jedna možnost. JE to vlhkost. Přívody do bytů jsou tahány většinou v trubkách a někdy se stane, že se v nich vysráží vlhkost, která stéká do krabic i rozvaděčů.
Ale nevím, jestli může jít právě o tento případ. Stoupačka, která je bez ucpávek mezi jednotlivými patry, se může chovat jako komín, kdy se může dostat vlhký a studený vzduch ze sklepních prostor, i o několik pater víš a pokud majitel bytu měl otevřená okna, čímž udělala řádný průvan, mohlo se to dostat instalační trubkou až do blízkosti jističů, nebo propojovací lišty.
Mohla to být třeba jen jedna z příčin, proč k tomu došlo. Trocha vlhkosti a pak třeba stačil jeden zkrat, bouchlá žárovka, vadná zářivka, nebo co a záhada byla na světě.
Jaroslav Hasala:
Z toho, co zatím víme, je jasné toto :
Prokazatelně došlo ke zkratu na propojovacím hřebenu.
Byly poškozeny jističe, které jsou umístěné těsně vedle sebe.
Dá se předpokládat nízká impedance (vnitřní odpor sítě), zmíněno bylo i to, že trafo je velmi blízko, z toho vyplývají vysoké zkratové proudy, zejména u mezifázového zkratu.
Dále nějaké všeobecně známé věci :
Při pořádném zkratu může dojít k výfuku "plamene" z jističe.
Velký zkrat v bezprostřední blízkosti jističe může způsobit nefunčnost jističe - jistič se poškodí buď vzniklým teplem nebo mechanicky "rázovou vlnou".
Pokud na jednom místě vznikne zkrat, může se přenést i na další části instalace v bezprostřední blízkosti.
Z toho všeho mi tak nějak vyplývá, že primární přičinou byl zkrat na hřebenu. Proč k němu došlo, to není tak úplně jasné, možných přičin je více - mechanické poškození hřebenu, nevhodný postup při zkracování hřebenu, znečištění hřebenu, vhkost ... Nebo také zkrat na hřebenu mohl "odstartovat" jiný zkrat, na který reagoval jistič, nicméně to by se asi později nějak projevilo.
Občas se také stane, že na konkrétní příčinu závady se prostě nepřijde. Potom je jediná možnost, vyměnit vadné nebo poškozené části instalace. Pokud se závada neopakuje, není důvod se tím dále zabývat ;)
Otakar Dosbaba:
Z fotek nebylo zase tolik vidět, nakolik byly poškozeny VSTUPNÍ svorky jističů, kam byl připojen hřeben a docela by to chtělo jističe nafotit i z této pozice a pokud možno tyto jističe i rozebrané, vše ve zřetelných detailech. Bohužel, od určité doby zas jen spekulujeme.
Přijde mi, že se někteří z nás zde zabýváme tím, že zkrat na hřebenu vybavil jistič. Nezačíná nás to svádět špatným směrem, vždyt hřeben je na straně vstupní, tudíž jak by zdejší zkrat vybavil jistič za ním? No jo, aha... ;) ;D
Na fotce poničeného hřebenu mě zaujalo poškození vidliček, které spíše vypovídalo uvolněnému spoji, nataveného el. oblouky. Moc si nedovedu představit téměř nedotčený třmen svorky jističe, ze kterého vytáhnu takto opálený hřeben. Opravdu by fotka nebyla?
Zrovna tak věta Davida Harudy:
"Pánové, dnes měla celá věc pokračování. Včera jsem neměl PL-7, dal jsem tam PL-6 a dnes jsem je byl měnit. Sundal jsem krycí plech a pár vteřin na to vyletěl blesk z propojovacího hřebene (viz foto). Při záblesku odešly všechny 3 nožovky 160A..."
... je trochu zvláštní. Blesk vylétl sám od sebe? Určitě byl před tím hřeben do svorek jističů utažen všemi šrouby?
Pak mne napadá tento scénář:
Uvolněné svorky zahřívají hřeben, ten teplo rozvádí na další póly jističe. Současně se též zahřívá a postupně degraduje izolace hřebenu. Jističe vybavují častěji, jelikož jsou jejich tepelné spouště předehřáty přechodovým odporem na svorkách. Jelikož vypínají často a celý dům na ráz, vypínají bezpočet komplexních zátěží, jenž představuje nejen motor výtahu, ale četné domácí spotřebiče a také spínané zdroje spotřební elektroniky. Díky tomu "táhnou" při vybavení, ale i zapnutí nemalé el. oblouky, které vyfukují ven, což je na obrázku dobře vidět. Je jasné, že se takto jejich spínací kontakty rychle opotřebují a přechodový odpor přispívá též k celému procesu, opálené kontakty snáze vytváří oblouček. Hřeben byl tedy shora, tudíž napadání dalších nečistot není až tak markantní, ale nelze vyloučit, že nějaká Cu pilina, nebo mravenec prvotnímu průrazu teplem degradovaného dielektrika hřebenu mohli pomoci.
Jaroslav Hasala:
Povolený hřeben už jsem viděl, poškození lišty bylo mnohem větší, plast byl úplně zuhelnatělý.
Se zkratem na propojovacím hřebenu jsem se setkal už několikrát, bylo z různých příčin, většinu jsem už vyjmenoval.
To, že je hřeben na vstupní straně jističů, nevylučuje poškození jističů.
Soustředil bych se na to, že jističe jsou umístěné těsně vedle sebe.
Nemyslím, že by zkrat vznikl až za jističi, je velmi málo pravděpodobné, že by vznikl zkrat na třech různých okruzích současně.
Navíc, jestli jsem to správně pochopil, po výměně jističů a propojovací lišty vše opět fungovalo, nebo ne ?
Lubomír Jindra:
A nebo mohla být v tom hřebenu prostě nějaká výrobní vada. Vysvětlovalo by to vytrvalost zkratů (2x).
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana