Aky pouzit prierez vodica od RE do domu?

<< < (8/20) > >>

Jan Hor:
Citace: Daniel Hudzík  13.02.2013, 21:30

Ale plati. Vzdy to plati. A prave ten nadhlad z vas robi odbornika.

Podle vás dělá odborníka nadhled, podle mě znalost problematiky oboru a schopnost posoudit rizika bez zbytečného vytváření problémů tam kde nejsou.

Šnajdr Josef:
TO: p. Hodzik  -  Ak mate v projekte skutocne 4x... odporucam vymenit projektanta. [/b]

Jaký je v tomto prosím problém??

Jan Hor:
Citace: Daniel Hudzík  13.02.2013, 21:33

Vacsiu doveru by ste vzbudil ako verifikovany uzivatel. Takto ste sa zaradil (mozno nechtiac) niekde uplne inde

Ve verifikaci to není.
Na tomto fóru jsem se zaregistroval někdy v roce 2010 (ani nevím proč) a žádných diskuzí jsem se tady neúčastnil.
Občas jsem nakoukl o čem je řeč, to bylo vše.
Nyní jsem však zaznamenal, že z jednoduchých témat tady někteří vytváří sáhodlouhý problém.
Naposled jsem nahlédl včera a když jsem viděl jak někteří místní diskutéři místo toho aby jednoduše odpověděli na dotaz, začali tazatele podezřívat nevím z čeho a radit mu co vše má mimo přívodu ještě položit, neodolal jsem, vzpomněl si na heslo, přihlásil se a jednoduše odpověděl.
Ať se to někomu líbí nebo ne, tak CYKY 4Bx10 je správný přívod a jestli má někdo potřebu hledat v normách a počítat to v programech, je to jeho věc. Nakonec stejně dojde ke stejnému výsledku.
Neberu vám chuť tady nekonečně dlouho diskutovat o problému, který problémem není, ale vy mě neberte právo poradit stručně, jasně a správně.
Dík  :)

Janský Petr:
Podle ČSN 33 2000-5-54:1996, ČSN 33 2000-55-54 ed.2:2007,čl.543.4.1 a čl. NA.19.2
alespoň 10 mm2 mědi nebo 16 mm2 hliníku.

Milan Hudec:
Co znamená správný nevím, 4x10 je ken jedno z možných řešení

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana