Aky pouzit prierez vodica od RE do domu?
Pavel Horský:
Citace: Lukáš Malík 13.02.2013, 17:24
Dáte adresu? Nebo třeba do SZ?
Takové info poskytuji jen verifikovaným uživatelům. Lituji.
Jan Hor:
U nás va městečku bydlí také jeden takový průměrný elektrikář. A nestačí mi deset prstů, když počítám jeho průsery. A ještě je to takový borec, že si průsery vyfotil a pověsil je jako prezentaci jeho práce na svoje stránky.
Pravdou je, že mi tací vůbec nevadí, neboť se vždy z činnosti vyřadí sami ;) :D
V tom případě není průměrný.
Jan Hor:
Normy jsou zbytečně?
Program SICHR jen zdržuje?
Odvážný elektrikář to tam bez projektu napálí podle zkušenosti?
A TV NOHA ani PIPKA nikdy netočila požár způsobený "elektrickým proudem"?
Teď jste mě pobavil :)
Opravdu řeknete každému, kdo se zeptá jaký kabel má položit k zásuvce pro pračku, že se napřed podíváte do norem a spočítáte to v SICHRu? :)
Nevím jak to dělá odvážný elektrikář, ale zkušený elektrikář má mimo norem a SICHRu i hlavu, v níž je mozek a v něm potřebné informace.
Jan Hor:
Na tomto fore posobia nielen priemerni, ale ak vysoko nadpriemerni elektrikari a ako ste si vsimol, nikto z nich sa bez znalosti veci neodvazi vybladnut jednoznacnu odpoved. Potom je tu skupinka anonymov, ktori v podstate nemaju nijaku zodpovednost za to co tu prehlasia a prave ti nemaju problem sa jednoznacne vyjadrit...
V jednoduchých a rutinních věcech by se neměl mít problém vyjádřit žádný elektrikář, pokud ten problém má, měl by urychleně změnit povolání.
Daniel Hudzík:
Citace: Jan Hor 13.02.2013, 18:28
V jednoduchých a rutinních věcech by se neměl mít problém vyjádřit žádný elektrikář, pokud ten problém má, měl by urychleně změnit povolání.
Aj jednoduche a zdanlivo rutinne veci mozu skryvat uskalia, ktore ani vela priemernych elektrikarov nemusi vidiet....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana