Aky pouzit prierez vodica od RE do domu?

<< < (4/20) > >>

Roman Koys:
dlzka kabla cca 20m, zakopany v zemi

Ján Garaj:
Citace: otazka  12.02.2013, 18:02

Elektricka pripojka zo stlpu do rozvadzaca ide kabel nayy-j 4x16.
V rozvadzaci je 25A istic.
Aky ma byt prierez kabla z rozvadzaca do domu?
V projekte je napisane cyky-j 4x ... aky prierez mam pouzit?

A ten projekt by naozaj nebol?  Aspoň na ukážku.  Viem že podľa autorského zákona sa nesmú zverejňovať niektoré údaje.  Občas som montérov s tým akože provokoval.(Takú vec, ako projekt vám neukážem, lebo ste ešte nezaplatili patričné poplatky, tzv. krčmovné). Tak máte ho alebo nemáte? Alebo chcete aj od nás to krčmovné? Veď nenaťahujte.

Pavel Horský:
Citace: Jan Hor  12.02.2013, 23:07

Nehledejte problémy tam kde nejsou. V tomto případě není potřeba nic počítat, na to stačí vědomosti průměrného elektrikáře.

U nás va městečku bydlí také jeden takový průměrný elektrikář. A nestačí mi deset prstů, když počítám jeho průsery. A ještě je to takový borec, že si průsery vyfotil a pověsil je jako prezentaci jeho práce na svoje stránky.
Pravdou je, že mi tací vůbec nevadí, neboť se vždy z činnosti vyřadí sami  ;) :D

Lukáš Malík:
Citace: Jan Hor  12.02.2013, 23:07

Mozete vase tvrdenie dolozit vypoctom alebo niecim podobnym??

Nehledejte problémy tam kde nejsou. V tomto případě není potřeba nic počítat, na to stačí vědomosti průměrného elektrikáře.

Možná byste se divil, co dokáže "průměrný elektrikář" spáchat za hovadiny  (zle)

Lukáš Malík:
Citace: Pavel Horský  13.02.2013, 17:18

U nás va městečku bydlí také jeden takový průměrný elektrikář. A nestačí mi deset prstů, když počítám jeho průsery. A ještě je to takový borec, že si průsery vyfotil a pověsil je jako prezentaci jeho práce na svoje stránky.
Pravdou je, že mi tací vůbec nevadí, neboť se vždy z činnosti vyřadí sami  ;) :D

Dáte adresu? Nebo třeba do SZ?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana