Je taketo premostenie pri krizeni elektroinstalacie a kurenia dostatocne?

<< < (4/7) > >>

fricoman2000:
Hehe. Pan Garaj, beriete vsetko priliz osobne a vazne. Jediny kto to musi brat vazne som ja lebo ide o moju stavbu. Na tej stavbe by ste uz kable na podlahe nevideli pretoze su uz pod betonom, ale ak ste z vychodneho slovenska tak sa kludne mozte prist pozriet a navrhnut riesenie. Presli by sme si tu fotokolaz priamo na mieste. Stale ale nerozumiem, ze preco su tie moje krizenia nepripustne, ked  poniektori priznavate ze v niektorych pripadoch sa krizeniu neda vyhnut a bezne sa to robi. To ked mi nejaky pan zdovodni, budem rad. Ale chcel by som nejaky relevantny argument, preco je takyto spletenec nezrevidovatel ny. Pokial viem projekt elektroinstala cie sa povacsine navrhuje uplne nezavysle od projektu kurenia, takze sa v projektoch neberu do uvahy pripadne kolizie. A takisto som nevidel projekt rodinneho domu kde by bolo ratane dovolene zatazenie kabelu vplyvom oteplenia od vykurovacej sustavy. Ale videl som toho v zivote velmi malo tak sa rad necham poucit.

Miroslav Revús:
Citace: fricoman2000  07.02.2013, 21:57

Pokial viem projekt elektroinstala cie sa povacsine navrhuje uplne nezavysle od projektu kurenia, takze sa v projektoch neberu do uvahy pripadne kolizie.

A to je veľká chyba väčšiny stavieb. Aj projekt elektriky sa robí nezávisle od projektu bleskozvodu a tiež to podľa toho vyzerá.

BTW, máte projekt elektriky a ústredného kúrenia? Teda Vykonávací Projekt?

fricoman2000:
Citace: Ján Garaj  07.02.2013, 20:54

Myslím pán Křemen, že by sme poradiť vedeli, ale komu niet rady tomu niet pomoci. On si pán inžinier strojár o nás elektrikároch myslí, že sme spadli všetci na hlavu a budeme mu radiť len tak, ako on chce, ostatné sú hlúposti.

Ja si naopak nemyslim nic zle o elektrikaroch, neviem preco to tu takto prezentrujete pan Garaj. Ale chcel by som vediet ci by si pan Kremen dovolil tie slova o i..otoch s petiletkou povedat nejakemu kurenarovi priamo do oci. :-). Nikdy som nedehonestoval ziadne povolanie a pani upratovacke co mi pride kazdy den upratat stol v kancelarii s plnym respektom a s vdakou v hlase pozdravym a podakujem.

Miroslav Revús:
Citace: fricoman2000  07.02.2013, 22:15

a pani upratovacke co mi pride kazdy den upratat stol v kancelarii s plnym respektom a s vdakou v hlase pozdravym a podakujem.

Ja nie, lebo viem, že s tou handrou čo utiera stoly najprv vytrela záchody. :-)

Milan Hudec:
Sice už nevím o čem je tu řeč, ale ty lekce slovenčiny jsou k nezaplacení

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana