Moze sa HOP pripojit na jednu skusobnu svorku so zvodom bleskozvodu?
Jiří Schwarz:
Citace: Vladimír Brok 12.01.2013, 09:43
... Pane, za dvě klepnutí kladívkem od vás dostanu 2 dolary a těch 998 dolarů dostanu za to, že jsem věděl KAM".
(poklona) všechny diskutující a přeji pěkný víkend.
(jednicka)
Tak to vypadá, že je tu další vlákno s jedním výsledkem - zklamaný tazatel, který si z rad nesloží "něco jako projekt" aby ušetřil...
Některé věci nejdou na dálku zodpovědně řešit.
A mnoho "drobností" je lepší mít vyřešeno před začátkem, než je dodatečně zachraňovat.
František Šohajda:
Citace
Tak to vypadá, že je tu další vlákno s jedním výsledkem - zklamaný tazatel, který si z rad nesloží "něco jako projekt" aby ušetřil...
Některé věci nejdou na dálku zodpovědně řešit.
I nablízko !!
Když si tazatel zavolá 3projektanty budou z toho 4 řešení !! ;D ;D ;D ;D
Každé jiné, a 100% každé dle normy!!!
Také si nic moc nepomůže!! ;)
Pavel Horský:
Citace: fricoman2000 11.01.2013, 15:26
A co tak dodat nejake voditko, kde se mohl tupy, hlupy a nevzdelany investor, ktory kazde jedno nebezpecenstvo s radostou odignoruje, doinformovat a zobrat na vedomie ake nebezpecenstvo to vlastne odignoroval?
myslim, ze vyjadrim nazor vacsiny investorov, ked poviem, ze ak by nam bolo kazde jedno riziko zodpovedne podane a vysvetlene tak by sme urcite neriskovali vylucenim nejakych dolezitych skutocnosti. Ja teda urcite nie. Pre mna je bezpecnost priorita c.1. A verim tomu ze pre svoju bezpecnost urobim viac, ked si co to nastudujem a urobim sam, ako ked si na stavbu zavolam nejakeho "odbornika s papierom" a slepo mu budem doverovat
Nebojte se, už se na tom pracuje. Tento rok se chystám vydat miniseriál s tématem, který bude investory a laiky jistě zajímat. Vydán bude zatím jen v regionálním plátku a pak se uvidí.
Tak jsem se rozhodl bojovat s lemply, co nám kazí jméno.
Pavel Horský:
Citace: fricoman2000 11.01.2013, 21:22
Priznavam nemam uplne vsetky potrebne suvislosti ale na to ste tu aby ste moje vysledky skontrolovali a opravili.
Ale to si tu z nás děláte opravdu prdel, ne?
Je vidět, že nechápete základní principy.
Ach jo (zle)
Milan Hudec:
Pavle hlásím se o jeden plátek, super
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana