Moze sa HOP pripojit na jednu skusobnu svorku so zvodom bleskozvodu?
fricoman2000:
dobre vyhrali ste. priznavam ze to ze som sa do toho pustil sam bola chyba. je nejaka legalna a malo bolestna forma ako tu moju nekvalifikovan u kablovacku posvetit bez toho aby mi tahal nove kable niekto kvalifikovany? Je to mozne zlegalizovat tak aby nikto neriskoval zlu povest?
fricoman2000:
pripominam ze kable su uz pod betonom, ale stierky este nie su nahodene
fricoman2000:
zalezi mi na bezpecnosti aj na odbornom posudeni
Milan Hudec:
Uvažování ve stylu v nnrmě to není, nemusím svédčí v lepším případě o nevyzrálosti
Vladimír Brok:
Já už jsem také, podobně jako pan kolega Mařík dlouho nepřispěl do diskuze, ale teď nějak musím. Nedávno jsem slyšel takový nic moc vtip, který ale podle mého názoru vtipně vystihuje situaci:
"Bohatý američan (rus, číňan, čech, slovák, no prostě člověk) se rozhodl, že si zajede na svoji chatu v odlehlé horské oblasti. Mrzlo, jen praštělo, ale klimoška v autě fungovala jako vždy bezvadně a tak cesta probíhala nerušeně až do okamžiku, než to auto z ničeho nic "chcíplo". Všechny pokusy ho znovu nastartovat selhaly a tak nezbylo, než začít uvažovat, jak to vyřešit. Mobilní signál=0 a satelitní telefon doma v garáži. Tak .........nebud u to natahovat, naštěstí američan došel do nedaleké osady ve které šťastnou náhodou žil-byl opravář aut, ten dojel s američanem zpátky k autu, zvedl kapotu, chvíli něco pod ní počudlal, pak vzal kladívko, dvakrát s ním někam ťukl a............n o samo, auto šlo zase nastartovat. Američan zajásal a zeptal se opraváře, co je dlužen. A ten řekl: "Pane, dostanu od vás 1000 dolarů". No to bylo i na bohatého američana trochu moc a tak zaprotestoval, že za dva poklepy kladívkem to je docela drzost a příliš! A opravář mu řekl: Pane, za dvě klepnutí kladívkem od vás dostanu 2 dolary a těch 998 dolarů dostanu za to, že jsem věděl KAM".
(poklona) všechny diskutující a přeji pěkný víkend.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana