Ako zamedziť rušeniu TV signálu pri zapínaní kotla?
ACEOF ACES:
U některých lednic není spínač osvětlení moc kvalitní a může způsobovat rušení TV, ať už vzduchem nebo po síti (jiskření při spínání nebo vypínání)).
ACEOF ACES:
Samozřejmě předpokládám, že je v pořádku elektroinstala ce (dotažené šroubky, spoje atd.) a že je vhodný anténní zesilovač popř. že není použit.
Jiří Schwarz:
Citace: Vít Rotrekl 03.11.2012, 00:17
Já mám doma podobný problém (možná). ...
Jedna věc stojí za vyzkoušení.
Půjčit si UPS, nepřipojovat ji k síti, ale nechat z ní běžet jen televizi a zkoušet otevírat ledničku.
Pokud to bude lepší nebo to nebude blbnout, dá se předpokládat, že to tam proniká po napájení, stálo by za úvahu dát nějaký filtr před televizi i před ledničku...
Pokud se to nezmění, pak by to naznačovalo, že se to tam dostává přes anténu a pak záleží jaká je anténa, kde je,... jak jsou vedené rozvody antény,...
Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl 03.11.2012, 00:17
Já mám doma podobný problém (možná). Když koukám na televize a otevřu ledničku tak mě taky na chvilku nějak přeskakuje obraz na TV.
Většinou špatný dotek v objímce žárovky, vyčistit od oxidace a bude dobře.
Ižák Ctibor:
U některých lednic není spínač osvětlení moc kvalitní a může způsobovat rušení TV, ať už vzduchem nebo po síti (jiskření při spínání nebo vypínání)).
Môžete podrobnejšie vysvetliť, čo Ste s tou nekvalitou vypínača myslel? Dotreaz som sa nestretol s tým, aby bežný vypínač na svetlo bol nejak odrušovaný, nebodaj vybavený špeciálnymi zhášacími komorami .
Tam by som jednoznačne hľadal závadu v antennom systéme , prípadne , ak sú tam použité predzosilovače, môžu mať zbytočne vysokú citlivosť , atď.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana