Ako zapojiť sklokeramickú varnú dosku?
Matúš Fero:
vo svojom prvom príspevku som písal,že som káble zo steny prepojil s pripojovacím káblom a skúsil nahodiť istič, keďže mi toto zapojenie nedávalo zmysel..
Miroslav Revús:
Citace: Martin H. 24.10.2012, 19:32
S takým návodom je "radosť" pracovať. (zle)
Ešte raz som si ho pozrel a rozdiel medzi textom a obrázkami je "nepríjemný".
To je v poriadku. Vo "vyspelých kapitalistický ch krajinách" je normálne používať v bytoch a RODINNÝCH DOMOCH prípojku 230V. Prierez kábla a hlavný istič tomu zodpovedá.
A zvykám si aj na fakt, že na západ od kráľovstva Českého je paralelné spájanie vodičov v kábli (pre zvýšenie prierezu) normálne.
Pre Matúša Fera:
Choďte do obchodu, zabite toho tajtrlíka, ktorý vám nakukal tú sprostosť, že to bude fungovať vždy a všade a hlavne sa najprv opýtajte nejakého rozumného elektrikára (alebo servisáka spotrebičov) vo Vašom okolí, ako postupovať pri výbere varnej dosky.
Potom vráťte varnú dosku do obchodu a vyberte si takú, ktorá je naozaj na trojfázové pripojenie.
Matúš Fero:
Pán Revús myslíte teda, že táto doska mi tu fungovať vôbec nebude? alebo bude,ale len "na polovičný výkon"? resp. bude sa to dať ešte nejako zachrániť?neviem či to pomôže, ale povolená hodnota ističa tu je 3x25A...
Jiří Mudra:
To je donebevolající ... :D :D :D
Vít Rotrekl:
Tak mě to nedalo a kouknul jsem do toho návodu (viz zatržená informace v příloze). A myslím si že to půjde připojit trojfázově.
To Matúš Fero: vyfoťe připojovací svorkovnici ve sporáku pokud možno v co nejlepší kvalitě!!. Ne ve zdi!! A pak tu budou všichni schopní vám říct jestli to lze nebo nelze připojit trojfázově.
Ale doporučuju vám sehnat si na to elektrikáře!! Protože z vašich příspěvků je vidět že jste totálně mimo
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana