Ako zapojiť sklokeramickú varnú dosku?
Matúš Fero:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 24.10.2012, 22:25
Asi tím chce dosáhnout toho, že by tazatel měl nejdřív pročíst pravidla diskuse. Pak použít vyhledávání, protože právě zapojení sklokeramické desky je zde neverending story a odpověď by získal za několik minut. Místo toho zde napadá lidi, kteří se mu snaží vysvětlit jeho situaci. Vlákno je k ničemu a je na zamknutí.
Pán Svejkovský, nehnevajte sa, ale vás urážať ani netreba..disku sie na túto tému neriešili môj problém.v každom prípade mi táto diskusia pomohla objasniť môj problém za čo diskutujúcim, ktorých sa to týka ďakujem!A zároveň (poklona) zvyšných "kvázi-odborníkov", ktorí si očividne pomýlili diskusiu (keďže by to mala byť diskusia o radách pre neodborníkov a tak to treba aj chápať) a chodia si tu vylievať komplexy.
Roman Šafránek:
To nebude o komplexech ale o děsu z toho, co je někdo schopen provést. U svorkovnice je úplně jasné a přehledné schéma připojení. Víte co jsou dutinky a jak se používají, ale už vám nepřipadá vůbec podivné, připojit dva vodiče na dvě svorky, které jsou zřetelně propojené "kusem kolejnice".
Jak máte dlouhé vodiče ke svorkovnici? Máte je všechny pěkně stejně dlouhé aby to vypadalo profesionálně?
Martin H.:
A kto poruší základné ľudské právo na bezplatné a rýchle vyriešenie každého problému, tomu treba vynadať.
Matúš Fero:
nie,uzemňovací mám dlhší...
Pavel Horský:
Citace: Matúš Fero 24.10.2012, 18:26
čo sa týka toho, tak áno,niesom elektrikár..so m laik, ktorý ale čo-to z elektrikárčiny vie..a práve preto som smeroval svoj dotaz do rubriky "Montáže, instalace které mohou provádět neodborníci" s tým zámerom, aby mi niekto poradil...
Tak doufám, že vám došlo, že zapojení sporáku NENÍ práce, kterou by mohl provádět neodborník.
Už dle umístění jste uplně mimo.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana