Jaký je váš názor na zapojení zásuvek na různé fáze v kuchynské lince?

<< < (18/23) > >>

Milan Hudec:
Náhodou, jak se na to dívám, celkem jsem se proti přesile držel (dance) (dance) (dance)

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  27.10.2012, 15:45

Náhodou, jak se na to dívám, celkem jsem se proti přesile držel (dance) (dance) (dance)

Ale neudržel...... posero  :D :D :D (dance)

Milan Hudec:
Neprovokuj nebo založim téma maximální přípustná výška elektrikáře, dance

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec  27.10.2012, 17:15

Neprovokuj nebo založim téma maximální přípustná výška elektrikáře, dance

V pohodě...
Horší by bylo kdybys chtěl definovat minimální výšku revizáka, aby dosáhl na jistič nad dveřmi... (zle)
------------------

Jen bych ty dohady kolem krycích rámečku posunul ještě někam jinam - myslíte si, všechny rámečky všech výrobců splňují nějaké požadavky na nevodivost povrchu, mechanickou pevnost,... aby to byla dost "odolná" izolace?

Jan Alin:
Citace: Jiří Schwarz  27.10.2012, 17:38

....myslíte si, všechny rámečky všech výrobců splňují nějaké požadavky na nevodivost povrchu, mechanickou pevnost,... aby to byla dost "odolná" izolace?

Všechny stoprocentně ne. Naposled jsem měl něco takového v ruce a bylo to dovezeno z Polska. Skutečného výrobce neznám, ale bylo to dobré leda tak do odpadu a také to tam skončilo. Podle mě to tam někdo patlal v garáži ale papíry k tomu byly v několika řečech.  >:(

Netýká se to jen rámečků. Zkusil jste někdo ohnout ty oranžové prodlužováky co se tuším zhruba před rokem zjevily výhodně v nějakém Bauněco. Obtočil jsem ho kolem ukazováku a ta vnější izolace sama od sebe praskla, šlo do toho lehce rýpnout nehtem.  :(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana