Jaký je váš názor na zapojení zásuvek na různé fáze v kuchynské lince?
Milan Hudec:
Citace: David Hruda 27.10.2012, 11:22
Co je a co není trestný čin rozhoduje soud.
Svatá pravda, pokud o tom něco vím, tak soud se bude prostřednictví m soudního znalce ptát suše na to, zda bala či nebyla dodržea norma, byť s divným ustanovením, no a v tomto případě jasně dodržena není (alespoň já skutečně nevím, co jiného je ten společný rámeček, nežli to jak to tu někdo uvedl "designový prvek".
Jan Alin:
Citace: Milan Hudec 27.10.2012, 11:22
A jak uvádím kolego vždy, tak pokroku musí zákonitě předcházet konflikt :)
Naštvat velkého rockera může ovšem znamenat změnu směru vývoje a může dostat šanci jiná vývojové linie. ;D
Já si tady vždycky docela odpočnu, ještě že to fórum tady je. ;)
edit:
Již dávno jsem někde uváděl, že se teorie popisovaná stále více zmatečně v normách rozchází s praxí. Příklady jsou hromosvody, revize spotřebičů, vyhrazená el.zařízení, obvody pelv, značka CE a vše co s ní souvisí, osoby zodpovědné za el.zařízení, ..... asi by se dalo pokračovat dost dlouho. Už dávno se řídím vlastním rozumem, nic jiného nezbývá, tu smršť norem a jejich nejednoznačné změny nikdo nedokáže ani přečíst, natož dát dohromady, nezbyl by čas na práci a člověk by umřel hlady.
Milan Hudec:
Citace: Jan Alin 27.10.2012, 11:30
Naštvat velkého rockera může ovšem znamenat změnu směru vývoje a může dostat šanci jiná vývojové linie. ;D
Já si tady vždycky docela odpočnu, ještě že to fórum tady je. ;)
Až ted jsem si uvědomil, že se dohaduji s tak velkým chlapem, takže už budu mlčet (dance)
Kolego, já si tady svým způsobem taky odpočnu, ale jsem už taký rozviřovatel, s tím nic neudělám, tak se prosím nezlobte :)
Pavel Horský:
Ale neeeeeeee, já se jen tak nenas..ru. I přes mojí více opticky výraznější postavu jsem krotký jako beránek ;) >:D (dance) (dance) (dance) (drinks)
David Hruda:
Citace: Milan Hudec 27.10.2012, 11:27
Svatá pravda, pokud o tom něco vím, tak soud se bude prostřednictví m soudního znalce ptát suše na to, zda bala či nebyla dodržea norma, byť s divným ustanovením, no a v tomto případě jasně dodržena není (alespoň já skutečně nevím, co jiného je ten společný rámeček, nežli to jak to tu někdo uvedl "designový prvek".
Této větě nerozumím. Píšeš, že:
a) norma není dodržena
b) společný rámeček je jen designový prvek
Pokud je to jen designový prvek (s čímž souhlasím), zásuvky v něm nejsou "vícenásobné" a norma podle mne dodržena je. Nebo jsi to myslel jinak?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana