Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?
Pavel Horský:
A sakra, ten hoch musel od vás odejít totálně vyšťavený a šel rovnou do hospody si vyčistit palici :D
Nechtěl bych být v jeho kůži.
Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský 12.07.2015, 12:04
A sakra, ten hoch musel od vás odejít totálně vyšťavený a šel rovnou do hospody si vyčistit palici :D
Nechtěl bych být v jeho kůži.
Podotýkám, že já jsem mlčel! (bigbb)
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 12.07.2015, 13:37
Podotýkám, že já jsem mlčel! (bigbb)
No ještě abys mluvil. To by toho chudáka odvezli rovnou do blázince. Už takhle vypadal, že je na pokraji životních sil.
Stačilo, že jsi ho natáčel. Já bych se asi rozplakal nebo omdlel :-D
Měl si na něj rovnou pustit Ludvíka a netrápit ho :D :D
Jan Alin:
Bohemia Energy taky jede další vlnu. Momentálně je hitem tvrdit, že jdou vyškrtávat neplatná čísla ze starých smluv. Kdyby nenachytali tolik důchodců, tak je to k smíchu, takhle je to spíš k pláči a je to ukázkový podvod. Buhužel, vzhledem k tomu, že všichni ti prodejci mluví takřka totožně, je jasné, že nejde o selhání jedince, ale o cílený podvod, kterého se dopouští právě ta společnost, za kterou tam prodejci jsou. Prostě je vyškolili přesně jak se mají chovat a co mají říkat. Jenže se to nedá prokázat, tak to pojede dál a dál.
Miroslav Minařík:
Trochu mi to připomíná porevoluční dobu. Tehdy všichni fungovali na zkratkách, větách z učebnic, doslovných radách bestsellerů.
Jenže populace, potažmo prodejci souběžně se získáváním praxe intuitivně rozšiřují své slovní a nabídkové portfólio.
U těchto "nových" energetik nebude jednoduché najít prodejce. Proto naberou velké množství "zoufalců", kteří se buď dostanou přes začarovaný kruh a naučí se profesionální rétoriku nebo odpadnou.
Za nějakou dobu ty nejúspěšnější virtuální energetiky budou mít kvalitní prodejce. Protože budou tvořit zisky a tím budou mít možnost dobrých odměn.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana