Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?
Radek Červený:
Tak tu právě byl jeden podomní oblbovač s elektrikou.
Oblbovač: , je tu někdo, s kým bych mohl probrat dodávku energií?
Já: Ne
Oblbovač: A kdy bude?
Já: Nevím. Až ho pustijou
Oblbovač: A kde je?
Já: V blázinci, pro nesvéprávnost
Oblbovač: Aha, tak naschle
Jiří Schwarz:
Volali mi z ČEZu. Na telefon, který mají uveden u smlouvy na odběr elektrické energie.
Volali a velice nepříjemná paní se snažila za každou cenu prohlásit mého telefonního operátora za "předraženého hňupa" a snažila se mi vnutit přechod k nim jako alternativnímu operátorovi.
V tuto chvíli řeším s Úřadem na ochranu osobních údajů jak moc ČEZ zneužil číslo, které měli v souvislosti s dodávkou elektrické energie, k jiným účelům.
Asi je za to ÚOOÚ nepotrestá, ale možná to bude jakási výstraha, aby na to číslo příště volali "přiměřeně slušně" a jen to, co souvisí s uzavřenou smlouvou.
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz 19.12.2013, 14:47
Volali mi z ČEZu. Na telefon, který mají uveden u smlouvy na odběr elektrické energie.
Volali a velice nepříjemná paní se snažila za každou cenu prohlásit mého telefonního operátora za "předraženého hňupa" a snažila se mi vnutit přechod k nim jako alternativnímu operátorovi.
V tuto chvíli řeším s Úřadem na ochranu osobních údajů jak moc ČEZ zneužil číslo, které měli v souvislosti s dodávkou elektrické energie, k jiným účelům.
Asi je za to ÚOOÚ nepotrestá, ale možná to bude jakási výstraha, aby na to číslo příště volali "přiměřeně slušně" a jen to, co souvisí s uzavřenou smlouvou.
Včera nám na naše čísla volal ze stejného důvodu Relax mobil.
Řekl jsem jim, že nás obtěžují podomním prodejem.
Prý si to s něčím pletu a pokračoval v těch blbostech dál.
Pavel Horský:
Já jsem se před léty krásně zbavil jehovisty.
Byla sobota, krásné slunečné ráno, které jsem si zkazil den předem tím, neboť jsem na oslavě požil o něco víc alkoholu, než bylo zdrávo. Ráno bolehlav, celková otlačenost s obrovskou chutí, poslat někoho řádně do řiti.
Hodil jsem na sebe pár hadříků, vzal igelitku a vyrazil do blízkého obchodu pro čerstvé rohlíky. Co čert nechtěl, kousek od obchodu se moje sandály tak nějak nedomluvily s vyčnívající betonovou dlaždicí z polorozpadlého chodníku a já si docela slušně ukopl palec.
A jak už to bývá, shoda náhod na sebe nenechala dlouho čekat. Chvilku před touto nehodou si mě všiml dobře naladěný svědek Jehovův, který postával u vchodu do obchodu a odchytával ranní dušičky. Byl jak vystřižený ze žurnálu, vymydlený, slušně upravený, v rukách rozloženy brožůry do tvaru pavího ocasu......pro stě pašák.
Když mě zbystřil, vyrazil mi s úsměvem naproti.
To však netrvalo dlouho.
Já v křeči s bolestivým gestem a nevrlostí opilce v brzkých ranních hodinách začal nehorázně bohovat na ten zasr....ý chodník, všichni kdo ho kdysi budovali byli častovány takovými výrazi, že by to zřejmě ani displej neunesl.
Pašák, když to slyšel, otočil se o 180° a upaloval, co mu nohy stačili.
Jistě ani netušil, jak mi vylepšil náladu.
Miroslav Minařík:
Optimal Energy
S energetikama se roztrhl pytel. Vlastně jsem nevěřil, že by se u nás mohl objevit podomní prodejce, který by nám začal vysvětlovat principy úspor energie. A objevil. Když jsem poslouchal jeho přednes na úrovni znalostí cca osmé třídy ZŠ, přemýšlel jsem zda to uvedená firma dělá záměrně nebo jde o nějaký překlep v oddělení human resources.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana