Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?

<< < (8/13) > >>

František Kabát:
V případě pana Hájka to ale není pravda. Blesky vidět jsou.

Juraj Hámorský:
Tiež mi raz volali a ponukali holiaci strojcek s babusovimi planzetami a ze to je zadarmo. Ked zadarmo, tak prečo nie, a tam som suhlasil. V tom momente mi povedal, ze mi to pošlu na adresu tu a tu. A to ma zarazilo, hned som sa ho spýtal ako vedia moju adresu, ze tuto nikde neuvadzam (adresa domov). A ze ono ma nasli v telefonom zozname. Ja na to, ze mam utajene cislo, takze asi tazko. Im cisla generuje nahodne, skusal zachranit situaciu. To je teda zaujimave, ze k nahodne vygenerovanemu cislu vam priradi aj spravnu adresu. A ze ci to nie je jedno. Tak som to zrusil a ze ak mi este raz zavolaju, podam na nich trestne oznamenie o niecom, uz ani neviem co som si vtedy vymyslel. A uz som len pocul dopocutia. :)

Milan Hudec:
Zadarmo většinou znamená ve výsledku nějakou rošťárnu

Jiří Buben:
Včera jsem si připsal další zářez na pažbě, tak se musím pochlubit. ;) Přišel agent s elektrikou a ihned po pozdravu se mě ptal zda jsem majitelem elektroměru. Odvětil jsem, že ne, že majitel by se do mého domu nevešel, neb je jím společnost ČEZ. Pánovi to chvílí šrotovalo a jelikož nevěděl co odvětit otočil se na podpatku a s pozdravem odkráčel o dům dál.
Další vítězství. ;D

Erhard Mareček:
Já mám na kravaťáky s elektrikou svou metodu. Když u mně zazvoní, hovor probíhá asi takhle:

kravaťák:  ,  obchoduji s energiemi, elektrika, plyn, ...
Já:  Dobrej ..
kravaťák:  Nabízím vám levnější elektriku, můžete mi říct od koho máte elektriku?
Já:  Jistě, mám ji od svého chlebodárce.
kravaťák: Vy pracujete v ČEZu?
Já:  Jo.
Kravaťák: (zarazí se a pokračuje nejistě) To máte určitě nějaké slevy (výhody).
Já:  To víte že mám.
kravaťák:  Nashledanou.
Zavírám dveře.

Rychlé a účinné.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana