Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?
Hugo K.:
1) Nerozumnět česky
2) Vaše zboží je zajímavé ale zrovna teď scháním vidle na štěrk.
Jiří Schwarz:
Děda byl skvělej...
------------------
Kdybych měl popisovat jak jsem rušil O2 TV, to by bylo na román...
Ve stručnosti - nechal jsem si to vnutit, dlouho jsem čekal, i jsem to zkoušel urgovat, pořád nic neposílali, tak jsem to písemně rušil s oddůvodněním, že nedodali zařízení, takže nedošlo k naplnění smlouvy z jejich strany.
Maličkost. Zrušeno...
Pak jsem X měsíců pravidelně reklamoval vyučtování...
Když jsem si myslel, že to pochopili, začaly chodit výzvy, abych vrátil modem a Set Top Box... (ten, co jsem nedostal)
Nakonec přišla faktura na zaplacení Modem a Set Top Boxu, který jsem nevrátil...
Tak jsem jim stručně oznámil, že jdu druhý den podat trestní oznámení na Policii, protože buď došlo ke krádeži, kdy "moji" zásilku se zařízením někdo ukradl při přepravě, nebo došlo k podvodu, při kterém mi to neposlali a nyní se snaží tvrdit něco jiného. Za chvili volali zpátky a už jim bylo jasno, že je to "omyl"...
A Volný.cz je taky "nekomunikativn í" spolek podvodníků...
František Sichinger:
Před nějakým časem jsem slyšel jak se tchýně někým dohaduje mezi dveřma. Napřed jsem tomu nevěnoval pozornost ale po chvíli jsem byl zvědavej co se to tam děje a šel se tam podívat. Stáli tam prodejci nějakého šuntu a tak jsem je upozornil že jsou na soukromém pozemku a mají 10 vteřin na opuštění. Odpočítal jsem do deseti a šel do kolny pro velkou sekyru. Když jsem s ní začal mávat nad hlavou, tak hoši opravdu velmi rychle vypadli. Asi si říkali co je to tam za magora. Od tý doby je klid.
Když mi do práce přišel podomní prodejce elektriky a začal plkat blboti, tak jsem se ho zeptal jestli četl tu ceduli nade dveřma. On se šel podívat a vrátil se zpět a povídá mi co si přečetl. Já mu říkám že dělám v oboru 30 let a když si budu chtít něco změnit, tak si to umím zařídit sám. On se ale nechtěl nechat odbýt a myslel si že mne musí ulovit a já ho ještě chvíli nechal plkat blbosti, pak jsem vstal od stolu, chytil jsem ho flígr otevřel vhodové dveře a doslova vyletěl jako holubička. Od té doby žádnej prodejce elektriky nenašel odvahu.
Milan Hudec:
V návaznosti na jiné vlákno mě napadlo, zda je elektřina výrobek a zda by její účinky zejména na lidské tělo neměl její prodejce předvádět, slyšel jsem, že ty levné v sobě mají menší počet elektronů, tak pokud by aspoň spočítal před zákazníkem tyto
Jan Hájek:
Dobrá věta je taky: Já za elektriku neplatím, přece nebudu platit za něco co není vidět
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana