Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?

<< < (6/13) > >>

Martin Novák:
Citace: Petr Liskar  13.10.2012, 23:19

Občas po frázi "tento hovor je monitorován" na ně vybafnu, že si v žádném případě nepřeji monitorování tohoto hovoru a pokračování v monitorovaném hovoru přes můj výslovný nesouhlas je tresný čin soudem patřičně honorovaný a to většinou opruzment zavěsí okamžitě.

Ja zas vetsinou odpovidam stylem: "Dovoluji si vas upozornit, ze i z me strany je tento hovor nahravan". To by jste se divili, kolik telefonnich oblbovacu to po tomhle upozorneni vzda...

František Bernard:
S telefonními otravovači se nebavím, po jejich první otázce se s nimi loučím. Jsou-li agresivní, slibuji rozbití jejich huby. Ostatní co přesvědčují za plotem chalupy vůbec nepouštím do objektu a hlásím jim, že nic nepotřebuji a osdcvházím. V Praze se naštěstí do domu nedostanou, takže mají vymalováno.

Martin Novák:
Tohle ke mne dorazilo po mailu - stary pan to docela vyresil... 

Jan Alin:
Citace: Martin Novák  14.10.2012, 13:33

Tohle ke mne dorazilo po mailu - stary pan to docela vyresil... 

Dobrý, jestli je to pravda tak klobouk dolů, s takovým dědou bych rád skočil na pivko i na předváděčku.

rev:
Mám jeden poznatek o lstivosti podomních prodejců energií. Minulý týden jeden přišel a představil se jako XY s tím že má na starosti zákazníky fy ČEZ a.s. Poté se začal pídit po poslední složence a vyzvídat..a..a ...a....a musel jsem zastavit jeho monolog...a přeptat se ze které společnosti je. Z jeho slov nebylo možné určit společnost...a ž na potřetí z něj vylezlo, že se jedná o firmu UW...a ne o ČEZ jak by se dalo pochopit(má pouze na starosti zákazníky fy ČEZ  ::)  ) . Následovalo několik jeho marných pokusů mne přesvědčit o výhodnosti jeho nabídky. Ukončil jsem to po jeho větě: VÍTE ŽE ČEZ ELEKTRIKU PRODÁVÁ DO NĚMECKA A ODTUD SI JI KUPUJETE VY?! A ZADRAHO?! (norm)

To už jsem nevydržel a řekl mu slušně, že nemám zájem... :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana