Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?
Jiří Buben:
Na nabídky investic na kapitálovém trhu jsem už alergický. Obzvláště na jednu společnost, kde po slušném odmítnutí zaslání jejich e-mailu na mě pán v telefonu začal zvyšovat hlas. Pokud slyším na druhém konci člověka, který se představí jménem této společnosti začínám nadávat velice sprostě v ruském jazyce a záhy telefon pokládám. Na rok je od nich klid.
Když jsem v dobrém rozmaru, tak některé neodbytné společnosti odbývám následujícím způsobem. podmínkou je, že mi musí na tu smeč nahrát, jinak pokládám telefon. :)
Človíček se mě zeptá, zda mám čas na krátký monitorovaný hovor.
Odpovídám že nemám.
Zeptá se mě, zda mohou zavolat později.
Odpovídám: Ne nemůžete. Nashledanou. A pokládám aparát.
>:D
Další varianta je, když se mě zeptá zda mluví s panem Bubenem.
Odpovídám: Ne to je omyl. Hovoříte s panem Bubnem.
Opět pokládám aparát.
;)
Milan Hudec:
Na obdobné teleotravy reaguji omluvou, že nemohu, protože si zrovna vytahuji tasemnici, podruhé již většinou nezavolají
Ivan Polínek:
Před několika lety, v dobách kdy zde byl již VOIP zvoní u dveří zástupce firmy a nabízí výhodný tarif pevné linky. Chtěl vdět fakturu za telefon. Tak jsem mu suše sdělil, že při paušálu 45Kč mám téměř neomezené volání na pevné linky po Evropě a vyčetl jsem mu, že nezná takové základní informace.
Druhý případ: pokud mi volají lidé z bank a nabízí různé půjčky, hypotéky a pod., obrátím ihned hovor na to, že mi chtějí zhodnotit peníze. A protože tito lidé jsou jak kolovrátci a neumí na toto reagovat, mám od nich pokoj.
Martin Šedivý:
Asi před 10 lety k nám pravideně chodily náborářky z jedné sekty, které nás přemlouvaly ke vstupu do jejich Rodiny. Prý bychom se měli rychle rozmyslet, neb je konec světa velmi blízko. Poté co jsem je pozval na návštěvu se slovy: tak holky pojďte dál, ať to ještě před tím koncem párkrát stihnem, již se naukázaly.
Petr Liskar:
Telefonní oblbovače odbavuju tak, že mobil prostě odložím na stůl a nechám dotyčného vykecat do aleluja. Většinou to dotyčný nejpozději po třetím takto vedeném hovoru pochopí.
Občas po frázi "tento hovor je monitorován" na ně vybafnu, že si v žádném případě nepřeji monitorování tohoto hovoru a pokračování v monitorovaném hovoru přes můj výslovný nesouhlas je tresný čin soudem patřičně honorovaný a to většinou opruzment zavěsí okamžitě.
Pokud to prudič zkouší osobně, pak se ho ponejprv zeptám, zda chce se mnou jednat obchodně. Po jeho nadšeném přitakání ho seznamuju se svou sazbou: za každou otázku účtuju sto korun, za každou minutu dvacet a za podpis chci pět tisíc a končím dotazem, kolik otázek a minut že si chce předplatit...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana