Jak se navždy zbavit podomního oblbovače?
Oldřich Morávek:
Na podobné návrhy odpovídám, že když nakoupím materiál, namontuju ho tak mám do měsíce peníze zpátky i s rabatem + montáž navíc.
Pokud mi jsou schopni nabídnout podobná procenta měsíčně, máme se o čem bavit.
Po tom obvykle končí rozhovor položením sluchátka
Podvodníky s elektrikou žádám o OP, pak navrhnu kontrolní telefon na ČEZ (většinou tvrdí, že jsou jejich zaměstnanci) a pokud nepatří k ČEZu (což nepatří), tak slíbím telefon na policii.
A mám klid
Miroslav Minařík:
Myslím, že je zásadní chybou další věta po pozdravu .
Vůbec se s nimi nebavit.
Zdenek Hejčl:
To mě taky volali, že pro mě mají výhodnou investici do platiny. Teď jsou ceny dole, což se dá předpokládat, že ceny půjdou nahoru.
( v platinových dolech stávkovali zaměstnanci, to jsem se dočetl náhodou na internetu) To jistě mohli mít pravdu.
Suše jsem se ptal: Dobře, mohu investovat nemám problém, stačí 100.- Kč? Opravdu víc nemám, kolik tedy bude výnos? Hovor velice rychle ukončili... :D
Martin H.:
Nebol to podomový oblbovač, oblbovali ma priamo zo ZSE:
- Dostali ste našu ponuku na zľavu 4%, keď sa zaviažete na 1 rok?
- Ǎno, dostal.
- A máte záujem?
- NIE!
- To nechápem, prečo nechcete zľavu? To ste možno zle pochopili podmienky ....
- Malými písmenkami píšete, že viazanosť je na rok, ale zľava len na pol roka a že nie je z fakturovanej sumy, ale len z jednej časti jednej položky. Mám pocit, že zavádzate zákazníkov a že len na poštovné miniete viacej, ako je celá ponúkaná zľava.
- tak potom ste podmienky pochopili správne !
Na ďalšie pobavenie: zľava v ZSE záleži od spotreby. Niektoré domácnosti dostali "ponuku" zaviazať sa za zľavu 0%.
Ale najradšej sa bavím na telefonickom predaji bambusových ponožiek. "Jéééj, vy mi voláte, že máte na sklade ponožky. No to máte teda zaujímavé povolanie .... "
Martin H.:
Citace: Zdenek Hejčl 13.10.2012, 10:51
To mě taky volali, že pro mě mají výhodnou investici do platiny. Teď jsou ceny dole, což se dá předpokládat, že ceny půjdou nahoru.
( v platinových dolech stávkovali zaměstnanci, to jsem se dočetl náhodou na internetu) To jistě mohli mít pravdu.
Suše jsem se ptal: Dobře, mohu investovat nemám problém, stačí 100.- Kč? Opravdu víc nemám, kolik tedy bude výnos? Hovor velice rychle ukončili... :D
Na Slovensku pred veľa rokmi odsúdili celú bandu. Aj mne vtedy volali, ale derivátom trochu rozumiem a všetky kontrolky v hlave blikali na červeno.
Peniaze si nechávali a zákazníkom spätne vyrábali falošné potvrdenia, že kúpili opcie, ale trh sa pohol opačným smerom a opcie sa stali "out-of-money". Podobný systém, ako keď niekto ukáže tiket s podanými číslami až po ťahu športky.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana