Může být rozvaděč na půdě bez nehořlavé podložky?

<< < (2/7) > >>

Jan Alin:
Citace: Milan Hudec  06.10.2012, 21:08

Je pravda, že si neumim představit zařízení instalované v datovém rozvaděči co by jeho šasi natolik ohřálo, že by montáž vyžadovala podložku

A co noname spínaný zdroj co byl zlevněný v akci, nebyl by to kandidát na takové zařízení?  ;)

Daniel Hudzík:
Citace: Jan Alin  06.10.2012, 22:18

A co noname spínaný zdroj co byl zlevněný v akci, nebyl by to kandidát na takové zařízení?  ;)

v tomto pripade skor povoli "poistka" v podobe odporu na privode, pripadne spoj na DPS nez by doslo k ohriatiu, ktore by bolo schopne cez konstrukciu skrine iniciovat poziar...netre ba prehanat....

Milan Hudec:
Je na místě upozornit, že dřevěný dlouhodobě zahřívaný podklad ztrácí svoji zbytkovou vlhkost uvažovanou při jeho zkouškách a stává se náchylnéjším na vznícení

Jan Alin:
Citace: Daniel Hudzík  06.10.2012, 22:49

v tomto pripade skor povoli "poistka" v podobe odporu na privode, pripadne spoj na DPS nez by doslo k ohriatiu, ktore by bolo schopne cez konstrukciu skrine iniciovat poziar...netre ba prehanat....

Ještě stále mám opálený flek na pracovní desce stolu od doby kde jsem si neuváženě hrál :D. Fakt ale je, že pokud by ten zdroj neležel přímo na dřevě, ale byl v kovové skříni, tak by tam ten flek asi nebyl. Normálně to na chvíli chytlo plamenem až mě to skoro sundalo ze židle.  ;D ;D

Pavel Horský:
Citace: Daniel Hudzík  06.10.2012, 22:49

Tomu co zde píšete se říká: Poslední slova před smrtí  (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana