Jaký článek normy řeší změnu průřezu?
Milan Hudec:
To Babjak taky mám rád pivo, ale k tematu dalšim vysvětlením může být izolační hmota obklopující bezšroubovou svorku v daleko větší míře než u svorky šroubové, co se týká standardů, pokud mě projektant bezmyšlenkovit ě nakresĺí pro zásuvku v dílně 25m 2,5 vyženu ho protože jen díky jeho lenosti přemýšlet budu po zbytek źivota tahat silnější prodlužovák k invertoru a pod spotř.
Fuk Tomáš:
Citace: Milan Hudec 24.09.2012, 13:36
...jednoduchý pokus dokázal opak tj. větší těleso svorky neeliminuje teplotu tak jako menší styčná plocha ve svorce bezšroubové
Nerozumím. Můžete pokus a jeho výsledky popsat podrobněji, případně zdokumentovat?
Milan Hudec:
Kovový kolík do zdířkx, tento zahřívat zapalovačem na 60st, měřím teplotu cca 4cm od svorky na připojeném vodíči
Fuk Tomáš:
Citace: Milan Hudec 24.09.2012, 15:44
Kovový kolík do zdířkx, tento zahřívat zapalovačem na 60st, měřím teplotu cca 4cm od svorky na připojeném vodíči
No a jaké teploty jste v jednotlivých případech naměřil?
Milan Hudec:
Citace: Fuk Tomáš 24.09.2012, 16:29
No a jaké teploty jste v jednotlivých případech naměřil?
Jsem to musel najít v poznámkách, takže po 20min udržování pomocného kolíku a následně zdířky zásuvky na teplotě 60st, byla teplota na vodiči připojeném bezšroubově 41st a na vodiči připojeném pod šroubkem (vodič zahnutý do polooka) 56st.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana