Co je po dobu rekonstrukce vhodnější přeložení nebo výměna stávající přípojky?

<< < (3/4) > >>

Radek Červený:
Viz můj předešlý příspěvek. Pojistkovou skříň, na které končí přípojka, umisťuje distributor na podpěrný bod, čili sloup. Tudy cesta nevede.

Jiří Schwarz:
Nevím jak přesně to řeší EON.
U ČEZu existuje jedna zkušenost - operátorka na zákaznické lince nemůže znát celý kraj do detailu, tak se striktně drží pravidel z Připojovacích podmínek.
Někdy je dobré najít toho pracovníka energetiky, který "maká rukama a šroubovákem" v dané lokalitě, a zkusit se přímo na místě domluvit na nějakém kompromisu.

Tomáš Hradecký:
řešil jsem podobný problém. Stary delší dobu neobývaný s přípojkou zavěsným vedením na konzoli ,  naštěstí se v ulici dělalo nové vedení a nějaká chytrá hlava nechala svést i pro tento dům 3f přípojku do HPS na sloupě na pozemku majitele . Takže jsme se s majitelem domluvili na plastovém pilířku za plotem napojení z HPS a protože dříve byla přípojka 1f tak se doplatil rozdil za rezervovaný příkon a vše proběhlo bez problémů . Do domu se na zeď pověsila jen zasuvková kombinace pro potřeby stavby . Samozřejmě se nechal dostatečně dlouhý kabel ,  ze  kterého se pak odpojí zásuvková kombinace a zavede se přímo do domovní rozvodnice.

Petr Schlesinger:
asi bych se tím jako odborník neměl chlubit, nedej bože to někomu radit, ale párkrát jsme tuto situaci vyřešili tím způsobem, že jsme z bouraného domu vypreparovali stávající konzoli, pojistkovou skřín a elektroměrový rozvaděč, toto umístili na dočasnou podporu a posléze jsme konzoli a pojistkovou skřín umístili na nový dům, připojili nový elměrový rozvaděč do něhož jsme přemístili elektroměr a požádali EON o zaplombování  o:-)  Pokaždé to prošlo  o:-)

roman cigler:
pročetl jsem to tu a řeším něco podobného, ale ..... ČEZ vedení vede přes pozemek do dvou sousedních domů. já budu dělat demolici domu a odstranění nástřešáku. Po demolici ale nechci na pozemku sloup. Chtěl bych aby ten sloup byl před plotem a z něj by to vedlo do antoníčku. Pozemek před plotem je také můj. Předpokládám že se bude muset vedení nastavit. Jakým postupem docílit mého záměru nemít sloup uvnitř pozemku.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana