Co je po dobu rekonstrukce vhodnější přeložení nebo výměna stávající přípojky?

<< < (4/4)

roman cigler:
Tak jsem dostal odpověd se smlouvou. Tak sloup by dali na to samé místo co je střešník a za to chtěj!!! 78000 Kč bez daně.  Žádnej rozpočet mi neposlali a bum za jeden sloup s kabelem a skříní za takovej ranec. To jsou normální zloději. Pokud bych chtěl sloup ven před plot tak znova si požádat.  Dá se nějak s právníkem pořešit ta jejich cenová nabídka?

Miroslav Minařík:
Citace: roman cigler  26.05.2013, 15:03

Tak jsem dostal odpověd se smlouvou. Tak sloup by dali na to samé místo co je střešník a za to chtěj!! 78000 Kč bez daně.  Žádnej rozpočet mi neposlali a bum za jeden sloup s kabelem a skříní za takovej ranec. To jsou normální zloději. Pokud bych chtěl sloup ven před plot tak znova si požádat.  Dá se nějak s právníkem pořešit ta jejich cenová nabídka?

Asi bych nepoužíval slovo "zloději" ve spojení s právníkem. Zde je dost čtenářů z ČEZu. Někdo by se mohl urazit i když s tím nemá nic společného. Pokud žijeme v tržní ekonomice a jde o nabídku, pak ji ignorujte a zkuste nalézt jiného dodavatele. Pokud narazíte na monopol obraťte se na úřad, který to má na starosti.

Teď s nadsázkou.
Jak má chudák ČEZ tušit, že zrovna vy nenosíte uvedených 78.000 bez dépéhá po kapsách?  (dance) (dance) (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana