Co když chránič 4pol přestane převádět N?

<< < (2/7) > >>

Milan Hudec:
To bych nesouhlasil tato závada se občas stane jak ujističe tak chrániče je to jeden z dúvodů proč nenasazovat centrální prvky spinající N vodič  a při rapidně klesající kvalitě těchto přístrojů to platí dvojnásob co se tyká pojišťoven tak ty tyto havárie zatím v domovním sektoru hradí i když vás asi s klidem mohou poslat do háje pokud je onen prvek po záruční době

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  29.08.2012, 08:59

To bych nesouhlasil tato závada se občas stane jak ujističe tak chrániče je to jeden z dúvodů proč nenasazovat centrální prvky spinající N vodič  a při rapidně klesající kvalitě těchto přístrojů to platí dvojnásob co se tyká pojišťoven tak ty tyto havárie zatím v domovním sektoru hradí i když vás asi s klidem mohou poslat do háje pokud je onen prvek po záruční době

Musí se kupovat kvalitní přístroje a ne typu Ka..a a podobné, tam ty závady mohou být !
Jističe a chrániče odpojující N vodič je namontována spousta (od kvaliních výrobců) zatím roky bez závad !
Nemohu sosuhlasit ze své praxe že se to stává .... >:(

Pavel Stránský 111:
Také se mi to nikdy nestalo! Pokládám to za velmi nepravděpodobn ou závadu!

Miroš Jan:
Citace: Jan Mašek  29.08.2012, 01:04

Jeden chránič 4pol na celou instalaci přestane převádětíN.
Co se stane?
Zaplatí mi pojišťovna škodu na elektrospotřeb ičích?
 :'( :'( :'( (norm)

A od jakého výrobce je ten proudový chránič?
Já jenom abych se té značce zdaleka vyhnul (zle)
Nepamatuji se, že by některý z proudových chráničů, které jsem kdy montoval, měl takovouto závadu.

František Šohajda:
Citace

bčas stane jak ujističe tak chrániče je to jeden z dúvodů proč nenasazovat centrální prvky spinající N vodič

Naopak, vypínání N vodiče jak s jističem tak u chrániče je nesmírná výhoda !
Jak při opravě, zajména při hledání závad a u revize s měřením ! ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana