Kde sehnat 2 polovy vypinac na kabel?
Petr Doležal:
Citace: Václav 3 27.07.2012, 09:11
Také jsem se s tím již setkal, některé spínače se tváří jako dvojpólové, ale ve sktutečnosti jsou jednopólové a druhý pár kontaktů je jen spojka, někdy dokonce udělaná tak, že není poznat, že v ní spínač není.
To považuji za klamání. Nebo mám nakupovat se šroubovákem a prozvánečkou v ruce?
Hugo K.:
Neviděl jste někdo v prodejně dvojitý šňůrový vypínač ?
Tj.Dvě kolébky vedle sebe,+ místo na průchod třetího vodiče.
Ať guglím jak guglím...pořád nic.
Viděl jsem ho pouze na lampě v jakémsi hausu,ale v blízkosti pořád přešlapovala ochranka :'(.
rezna:
Citace: Petr Doležal 27.07.2012, 11:54
To považuji za klamání. Nebo mám nakupovat se šroubovákem a prozvánečkou v ruce?
prave onen vypinac co odkazujete jsem v prodejne rozdelaval - ale je mozne ze to byl ta 2A verze 1-polova - nicmene presne takto jsem na to sel - ze jsem poprosil o sroubovak a vsechno co meli v nabidce jsem si rozebral a zjistil ze nic z toho nechci ...
Petr Doležal:
Tak jsem tomu věnoval pár minut a našel něco jiného. Jen je poněkud vyšší cenová relace, za 40Kč se asi opravdový 2p vypínač nesežene. Telefonicky jsem ověříl, že to vypíná oba póly.
rezna:
Petr Dolezal diky za snahu! To je super e-shop. Konecne neco co potrebuju :) - Maji tam i jine varianty jako tuto - http://www.profi-elektronika.cz/snurovy-vypinac-250-vac-2-a-zlata/id/50-124147/ - projdu to a objednam - cena nehraje az tak roli - hlavne kdyz to bude to co potrebuju - ty zmetky za 40,- korun jsou sunty
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana